Карагър: Само Меси и Роналдо могат да заменят Суарес

10769
Карагър: Само Меси и Роналдо могат да заменят Суарес
Снимка: Getty Images

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър коментира ситуацията в клуба след раздялата със звездата Луис Суарес. Според него на "мърсисайдци" ще им бъде изключително трудно да заменят уругваеца.

"Очевидно ще е доста трудно Суарес да бъде заменен. Не може да се намери по-добър играч от него. Сигурен съм, че Брендън Роджърс очаква нападател от топниво, но ние говорим за замяната на един от най-добрите футболисти в световния футбол. Може би само Меси и Роналдо бяха по-добри от него през последните години, така че шансът е много малък", категоричен е Карагър.

В Барселона луднаха по фланелката на Суарес

Феновете на Барселона са щастливи от трансфера на скандалния футболист на "Камп ноу". За това може да се съди от големия интерес към фл...

"В началото на новия сезон Ливърпул отново е в Шампионска лига, така че той се нуждае от широк състав и от по-високо качество и сега изглежда, че те ги търсят. Да повторим миналия сезон ще бъде трудно, не само заради отсъствието на Суарес, но също така и заради допълнителния натиск и напрежението от футбола на европейско ниво", допълва бившият защитник.

"Предстои ни интересен сезон. Никой не прогнозира, че Ливърпул ще проведе кампания като през миналия сезон. Така че ако клубът съумее да повтори този сезон и през новата кампания, без Суарес и с Шампионска лига, това ще бъде още по-голямо постижение", обобщава Джейми Карагър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят