Левандовски е класи над Манджукич според Бекенбауер

16780
Левандовски е класи над Манджукич според Бекенбауер
Снимка: Getty Images/Guliver

Франц Бекенбауер изрази своите симпатии към Левандовски и желанието му относно по-бързото привличане на поляка в редиците на "Байерн Мюнхен".Според "кайзера" нападателят на "Борусия Дортмунд" е и класи над Марио Манджукич. Бекенбауер смята, че Левандовски ще стане още по-добър футболист щом се присъедини към Байерн Мюнхен, което се очаква да стане след края на сезона, осведомява БГНЕС.

"Независимо от това колко добър е Манджукич, Левандовски ще го надмине. Полякът ще стане още по-добър играч, когато дойде на "Алианц Арена". Техниката на Левандовски е с класи над тази на Манджукич. За Байерн би било по-добре Роберт да подпише възможно най-скоро с клуба", заяви Франц Бекенбауер.

Според Бекенбауер Ибра е фаворит за Златната топка

Немската легенда и двукратен носител на Златната топка, Франц Бекенбауер, е на мнение, че Златан Ибрахимович заслужава да вземе отличие...

Междувременно в последните дни стана ясно, че "Байерн Мюнхен" няма да предприема трансфери през зимния период. Само при сериозна контузия на някой от титулярите на Гуардиола би се стигнало до закупуване на нов състезател. Директорът Карл-Хайнц Румениге е убеден, че клубът няма да се разделя с никого, а и към момента никой от играчите не желае да напуска редиците на немския гранд. Отборът на "Байерн" продължава със силното си представяне на всички фронтове, от които може да завоюва трофей.

 

 

 

Елбер: Казвах на Байерн да купят Неймар

Бившият нападател на „баварците“  посъветвал още преди години да закупят 16-годишният тогава бразилец. Явно Елбер е им...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят