Манчестър Юнайтед безсилни за Руни

19216
Манчестър Юнайтед безсилни за Руни
Снимка: Getty Images/Guliver

В британските медии се разпространи информация, че при последния опит на "червените дяволи" да преговарят за удължаване на договора на английския национал, са постигнали нулев успех. Настоящият контракт на Уейн Руни с "червените дяволи" изтича в края на следващия сезон, но 28-годишният нападател досега твърдо отказва да води диалог с клуба по тази тема.

"Юнайтед" таи надежди, че Руни ще се съгласи да подпише ново четиригодишно споразумение. Според пресата клубът е готов да предложи на тарана седмично възнаграждение в размер на 250 000 паунда. Така Руни би прибрал невероятната сума от 52 млн. за четиригодишното продължение. Футболистът обаче, посъветван от своя агент, не бърза да стартира преговори, тъй като е запознат с интереса към него от страна на конкурентните английски клубове, пише БГНЕС.

Челси отново ще опита да вземе Рууни

Мениджърът на лидера във Висшата лига "Челси" Жозе Моуриньо разкри, че възнамерява да направи нова оферта за нападателя на "Манчестър ...

През миналото лято имаше две оферти за него от страна на "Челси", но те бяха отхвърлени от "Юнайтед". Ръководството на "червените дяволи" категорично няма да продаде Руни на отбор от Висшата лига, особенно пък "Челси", защото те са им преки конкуренти за титлата. Също така "Юнайтед" не са в положение, което да им позволи да се разделят с най-добрия си нападател, просто защото нямат друго предложение на хоризонта.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят