Робен: Юнайтед ще са късметлии, ако вземат Ван Гаал

5064
Робен: Юнайтед ще са късметлии, ако вземат Ван Гаал
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездата на Байерн Мюнхен Ариен Робен смята, че Манчестър Юнайтед трябва да направи всичко възможно, за да подпише с Луис ван Гаал.

В момента „червените дяволи“ временно са ръководени от Райън Гигс, с който ще завършат сезона, а след това по всяка вероятност ще назначат за постоянно холандския специалист. Робен преди време работи със своя сънародник на „Алианц Арена“ и макар че не всеки път бе титуляр под негово ръководство, заяви, че Ван Гаал винаги е вярвал в него.

Лам: Байерн не иска да става втората Барса

Капитанът на Байерн Филип Лам защити треньора Пеп Гуардиола, който стана мишена на критиците заради позорното отпадане от Шампионската...

„Дължа на Ван Гаал много – той наистина ми помогна като играч“, сподели 30-годишният играч на баварците. „Не играех постоянно за Байерн. Въпреки това той продължи да ме вика за националния отбор. Той показа вяра в мен, която ми помогна да се развия като играч. След това играх може би най-силния футбол кариерата си за Байерн.“

„Не бях специален случай – той вярва във всичките си играчи. Това е една от причините неговите футболисти да играят за него: на тях им харесва да го правят. Има нещо специално в неговите съблекалня и тренировъчни сесии. Усеща се позитивно настроение, топлота. Той създава специална обстановка за футболистите си. Манчестър Юнайтед ще са големи късметлии, ако го вземат за треньор“, завърши Робен.

gong.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят