Рома пише история с 10-та поредна победа

22931
Снимки: Getty Images/Guliver

Вчера вечерта „римските вълци” се наложиха с минималното 1:0 над „Киево” и така записаха 10-та поредна победа и станаха първият тим в Серия А, който прави десет подред от старта на сезона.

Римляните взеха трите точки доста трудно, след като Бориело засече с плонж с глава центриране отляво. След гола обаче "Киево" натисна сериозно и "вълците" можеха да си изпатят много сериозно, но за тяхно щастие изравнителен гол не падна. Особено критичен момент имаше, когато Палоски беше фаулиран в наказателното поле на "Рома", но нападателят на "Киево" беше в засада и логично не беше отсъдено дузпа.

Милан падна след голова драма, Рома с девет победи в девет мача

Отборът на „Милан” продължава да затъва в Серия А, след като загуби драматично с 2:3 при гостуването си на „Парма&rdq...

В момента „Рома” логично е лидер във временното класиране на пет точки от втория „Наполи”, като са отбелязали 24 гола и са допуснали само един.

„Това си е истински подвиг, хубаво е да пишеш история, но сега сме концентрирани върху пътуването си за Торино”, споделя вчерашният голмайстор Марко Бориело. „Играем много добре и като гост, но голяма част от усилията ни са класиране за Шампионска лига”, допълва той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com