Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шотландец пусна епичен мейл да обясни защо синът му няма да е на училище по време на Евро 2024 (СНИМКИ)

14 юни 2024, 17:33 часа • 1128 прочитания

Шотландец изпрати епичен имейл до училището на сина си, за да обясни защо малчуганът няма да посещава часовете докато тече Европейското първенство. По думите на родителя малчуганът отива на „образователно пътуване“ в Германия и ще прибере, чак когато „гайдарите“ отпаднат от надпреварата.

Иън Мейкълджон от Единбург публикува мейла, който е пратил до школото на сина си Алекс. В него бащата е категоричен, че 12-годишният малчуган ще посети няколко града в Германия, а след завръщането си в Шотландия ще предаде пълен доклад за своето пътешествие.

„Образователно пътуване“

„Здравейте, пиша ви, за да ви информирам, че Алекс Мейкълджон няма да посещава училище от четвъртък, 13 юни до момента, в който Шотландия отпадне от Евро 2024. Ще бъдем на образователно пътуване из Германия като ще посетим няколко града, в които ще научим за екстремните емоционални възходи и падения, които само един фен на Шотландия може да изпита. Ще се постарая Алекс да представи пълен доклад при завръщането си. Давай, Шотландия“, се казва в мейла на Иън Мейкълджон.

Иън и синът му са вече в Германия, където се наслаждават на „образователното пътуване“. Гордият баща постоянно качва общи снимки на двамата привърженици на „гайдарите“, които са на едно от най-големите приключения в живота им. Тази вечер Шотландия открива Европейското първенство с двубой срещу домакина Германия.

ОЩЕ: Дните до Евро 2024 изтекоха! Какво ви представихме за 365 дни и какво предстои?

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес