Топчиите с амбиции да скалпират Челси довечера

24543
Снимки: Getty Images/Guliver

Арсен Венгер и тимът му „Арсенал” ще направят всичко, за да докажат тази вечер, че амбициите им за първо място във Висшата лига са сериозни, като те ще се изправят срещу „Челси” на „Емирейтс” в двубой от програмата на Купата на лигата.

Отборът на „топчиите” се бори за отличие, като от 2005г. насам те не са поставяли нищо във витрината си с трофеи. Тази вечер те излизат в дерби мач срещу „сините” с две точки преднина на върха във временното класиране в Премиър.

Вермален в плановете на Интер

През зимния трансферен прозорец тимът от Милано ще се опита да привлече защитника на "Арсенал" Томас Вермален, пише football24.bg, позо...

Някои напомнят, че футболистите на „Арсенал” паднаха в първата среща от сезона, но последваха седем поредни победи, а според Венгер тази вечер тимът му излиза само за победа. Венгер казва още: „Не съм сигурен дали резултатът тази вече ще рефлектира върху представянето ни в Премиър, но знаете, че хората наблюдават как подхождаш към такъв голям мач”. Той намеква, че ще пусне и един или двама по-млади играчи да трупат опит и самочувствие пише саитът „rte.ie”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят