Златан: Оставете го Роналдо, Мондиал 2014 се нуждае от мен

28319
Снимки: Getty Images/Guliver

Утре Ибра и Роналдо се изправят един срещу друг, защитавайки цветовете на Португалия и Швеция, за място на Мондиал 2014. Това ще е първият бараж, който ще се играе в Лисабон. Реваншът пък ще е във вторник, в Солна.

В духа на своите “цветущи” изказвания, Ибрахимович заяви, че световните финали ще му липсват много повече, отколкото Роналдо. Двете звезди на “ПСЖ”, от едната страна, и на “Реал Мадрид”, от другата, правят до момента страхотен сезон за отборите си, като Роналдо има 16 гола до момента в испанското първенство, а Ибрахимович – 8 гола във френското.

Кой ще е най-красивият гол на сезона?

Голове на нападателите Неймар и Златан Ибрахимович са най-ярките кандидати в списъка с претенденти за наградата на името на Ференц Пуш...

“Мисля, че Мондиала има повече нужда от Златан, отколкото от Роналдо”, подмята шеговито Ибрахимович. “Вълнението, което мога да предизвикам с играта си и головете, които мога да отбележа, са неща за които никой друг не може да ме конкурира. Уважавам го като футболист – той е един от най-добрите. Световното първенство по футбол е една от най-великите спортни надпревари в света. Ако Роналдо, Неймар, Шави, Меси или Руни не играят на финалите, то това ще е голяма загуба за този форум. Много е жалко също, че някой от нас двамата с Роналдо, в крайна сметка няма да играе в Бразилия. Ще направя всичко по силите си, така че във вторник, след мача, Роналдо да не получи шанса да играе догодина на финалите”, завършва Златан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят