Depeche Mode са вече в България

22237
Depeche Mode са вече в България

Днес, точно в 15,30 ч. Depeche Mode кацнаха на българска земя с частен полет от Атина. На VIP терминала на летище София ги посрещнаха много върли фенове, който дълго скандираха имената на Дейв, Мартин и Анди, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

Тримата помахаха на посрещачите, като само Анди не бързаше да влиза в очакващите ги автомобили. Последен от тримата се появи Дейв, който весело поздрави събралото се множество. Той потегли първи към хотела, където вече го очакваха четири масажистки.

Тази вечер легендарните музиканти ще имат малко време за релакс. Утре вечер пък е дългоочакваната им повторна изява пред многохилядната българска публика.

Сцената на стадион "Локомотив" вече е готова, със задължителния подуим отпред, по който Дейв ще достига до най-върлите си фенове непосредствено пред сцената. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат гигантските прожектори.

Входовете на стадион "Локомотив" в деня на концерта ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. Рожен ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20,00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

Строят мини град за Depeche Mode

Невиждано за родните мащаби шоу ще се състои на столичния стадион "Локомотив" в изборния 12 май. Вече започна строежът на сцената за De...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини