Днес отец Иван получава почетна награда Велик Българин

19149
Днес отец Иван получава почетна награда Велик Българин

Почетна награда Велик Българин ще получи човекът, който от години ни дава пример за човещина и отдаденост на другите - отец Иван.От 1988-а година той отделя своята заплата, а сега и пенсия за бездомните майки и деца в приюта в Нови хан.

Досегашни носители на патриотичните призове са проф. Иво Кременски, бившият външен министър Иван Станчов, Галя и Христо Маджарови, които от години пишат за скритата и преиначена история на България в поредицата "Големият заговор срещу българите".

Отец Иван: Първо помисли какъв си, а после какво си направил

Преди всичко трудът превръща обикновените хора в герои. Трябва да полагаш усилен труд и дисциплина във всичко. Без постоянство нищо не ...

Наградите са част от националната кампания на сдружение "Велика БОЛГАРИА" „Българският дух – водач на света към новото духовно хилядолетие”, която стартира от София с наградата "Велик Българин", връчена на европейския шампион по бокс Кубрат Пулев.

Носител на почетния приз е и врачанският общественик и патриот Огнян Пищиков, както и председателят на Общинския съвет на Мездра и председател на Асоциацията на председателите на общинските съвети в България - инж.

Делян Дамяновски, който е неразделна част от инициативите за опазване на правата на българите в Сърбия, Македония, Албания и т.н.

На днешната дата сдружението "Велика БОЛГАРИА" навършва първата си годишнина. Събитието ще се състои в традиционното за патриотичните срещи място - Бистро 53 на бул. България.

Христо Карастоянов спечели наградата "Хеликон" за 2012

Единадесетият носител на наградата "Хеликон" за нова българска художествена проза е романът "Името" на Христо Карастоянов, издаден от...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини