Второ издание на Sofia Fun Fest – истински добрата новина!

5016
Второ издание на Sofia Fun Fest – истински добрата новина!

След като през септември 2015 г. за първи път успяхме да съберем на едно място всичко най-добро за децата, тази година въоръжение с опит, самочувствие и още повече вдъхновение, още веднъж ще ви представим най-добрите школи по изкуства и спорт.

Избрали сме слънчевите лъчи на май, дни преди най-детския празник, а мястото е отвореното пространство между Sofia Ring Mall и IKEA с чудесна гледка към Витоша. В събота, 28 май, ви очаква среща отблизо с различни видове изкуства и спорт, най-доброто за развитието на децата.

Както и миналата година всеки един от участниците ще може да се запознае с различни видове спортни дейности, различните форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство. Но сега възможностите ще са повече!

Ето кой спечели на Sofia Fun Fest 2015

НАГРАДИТЕ 1 таблет PRESTIGIO MULTIPAD PMP3007C3G с инсталирано приложението KIDAMOM и платен абонамент за него за 3 м...

Децата могат да се включат в щафетни игри, да вземат уроци по тенис, спортна гимнастика, стрийт хокей, футбол, да се включат в открити уроци и демонстрации по стрелба и бойни изкуства.

Тази година ще се включат и школи, които предлагат занимания по екстремни спортове, демонстрации на паркур, роботика и други впечатляващи спортове за всички деца и юноши. Предвидени са и открити уроци по колоездене и много други изненади.

За втора поредна година в рамките на цял ден (28-ми май) ще поднесем на децата и родителите им истинско забавление и съвместни занимания. Цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае отблизо със спортовете и изкуствата, от които децата им се вълнуват, ще открият нови такива.

Безценни са споделените впечатления от деца и родители, гости на първия Sofia Fun Fest.

Майката на Елица споделя, че дъщеря ѝ е била много затворено дете, но тя не е загубила вярата, че ще открие дейността, където малката ще може да покаже таланта си: „Когато отидохме на Sofia Fun Fest атмосферата беше толкова слънчева и завладяваща. Елица нямаше търпение да мине през всяко ателие. Сега вече близо година тя не престава да рисува, насърчава от своята учителка, която открихме именно там. Детето ми се усмихва по-често и стана истински творец!“

Благотворителен базар на Sofia Fun Fest 2015 помага на малчуганите с увреден слух

Освен чисто забавление и интересни игри за най-малките, гостите на фестивала Sofia Fun Fest 2015 ще могат да се включат и в благотворит...

"Синът ми нямаще достатъчно желание да се запише на спорт, но когато видя наживо демонстрацията на децата от клуб по бойно изкуство не престана да ме моли да го запиша. Вече има колан и с нетърпение очаква изпита си, за да премине още по-напред.", разказва бащата на Влади.

Родителите споделят още, че Фън феста им е помогнал на живо и на едно място да се запознаят от близо с дейностите на различните занимания за деца: "Друго е да видиш човека, който ще се занимава с детето ти, в действие. Да придобиеш реална представа с какво точно ще се занимават малчуганите. Освен това мероприятието ни спести много време, тъй като всичко бе събрано на едно място."

Художник, тенисист, певец или инженер? Кой от тези герои е вашето дете? Елате на Sofia Fun Fest и ще разберете!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com