По български - полицай взел два пъти подкуп от едни и същи хора

1392
По български - полицай взел два пъти подкуп от едни и същи хора
Снимка: БГНЕС

Полицай от Харманли е с обвинение, защото взел два подкупа в разстояние на съвсем кратко време от едни и същи хора. Това е станало, след като служителят на реда спира два пъти една и съща кола заради нарушения.

Първият път полицаят взел 50 лв. от шофьора, а малко след това 20 лв. от спътника му. На 20 април полицаят М.П. спрял за проверка кола, шофирана от А.С. Мъжът бил без книжка и полицаят се усъмнил, че е пил. Служителят обаче нямал правомощия да му напише акт за нарушение, защото не бил от КАТ. Вместо да извика колегите си от КАТ, той взел 50 лв. от водача и му казал веднага да се маха от Харманли, пише в. "Сега".

Уволниха катаджия, поискал подкуп от испанка

Пътен полицай, поискал подкуп от 250 лева, но получил 200, за да оневини испанска гражданка, причинила катастрофа, е бил уволнен, съобщ...

Двамата спътници обаче отишли да пазаруват в денонощен магазин. На връщане ги спрял същият полицай. "Установено е, че А.М., който пътувал в лекия автомобил, дал на полицейския служител М.П. още 20 лв., които той поискал и приел като дар, за да продължат безпрепятствено пътя си", съобщават от прокуратурата. За случая се разбрало, когато А.М. и М.П. решили да се жалват и подали сигнал на 112. Полицаят е с най-леката мярка - подписка.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com