Недостатъците на големите гърди

17747
Недостатъците на големите гърди

Оказва се, че големите гърди не са само преимущество за надарените дами. По-голям размер на сутиена съкращава продължителността на живота на жените средно с пет години, сочат резултатите от ново проучване.

През 1950 г. средният размер на гърдите е бил втори, а сега е трети. През последните години продажбата на сутиени с чашка D или четвърти размер се е увеличил значително.

Британците са най-привлечени от женските гърди

Ново изследване опровергава твърдението, че господата обичат блондинки. Руси или тъмни всъщност няма значение, защото става ясно, че на...

Въпреки че са радост за мъжкото око, собственичките на голям бюст изпитват силни болки в гърба, шията и ръцете, страдат по-често от главоболие и имат проблеми с изкривяването на гръбначния стълб. Пищните дами също така е по-вероятно да развият диабет и затлъстяване.

Изследването, публикувано в списание "пластична и реконструктивна хирургия", показа, че жените с много големи гърди могат да загубят пет години от живота си. Тази информация е доста стресираща за по-надарените дами, но пък други могат да открият в нея големият плюс на малките гърди.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com