Водещ пластичен хирург в Турция с безплатна консултация в София

23654
Водещ пластичен хирург в Турция с безплатна консултация в София
Снимка: Медикъл Караджъ

Доц. Юмран Илери, един от най-добрите пластични хирурзи в Турция, ще консултира безплатно пациенти в София на 29 май. Доц. Илери е търсена за процедури като ендоскопски фейслифтинг, мамопластика (уголемяване, намаляване и реконструкция на бюста), подмладяване на лице и тяло. Но най-голямото й предимство са успешните процедури за заличаване на белези с помощта на стволови клетки. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ мнение или се интересуват от пластична хирургия в Турция.

Доц. Юмран Илери пристига в България по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнираме с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Доц. Илери е специалист по реконструктивна и естетична хирургия, специализирала и работила в едни от най-авторитетните лечебни заведения в САЩ. Днес работи във високотехнологичната болница Liv, където посреща пациенти от цял свят.

Лечение на рани и заличаване на белези

През последните години стволовите клетки дават надежда на много пациенти с неизлечими до момента заболявания. Доц. Юмран Илери и екипът й ги прилагат успешно при лечение на трудно зарастващи рани, които могат да доведат до инвалидизация, и премахване на белези, които причиняват значителен дискомфорт. Стволовите клетки се извличат от собствени мастни клетки на пациента и след специална обработка му се вливат обратно. Лечението със стволови клетки се комбинира със специализирани терапии за хипертрофични белези и келоиди, като целта е не само справяне със симптомите, но и третиране на причината за появата им, така че да се постигне оздравяване на засегнатите тъкани. Доц. Илери твърди, че такова цялостно и всеобхватно лечение дава най-големи шансове за подобрение и по-добро качество на живот.

Подмладяване на лице и тяло

Все още не можем да спрем развитието на белезите на възрастта, но със сигурност можем значително да ги забавим. Доц. Юмран Илери прилага най-съвременните методи в естетичната медицина, а в работата си се стреми към по-малко травматични операции за по-естествен резултат. И тъй като за пациенти от чужбина е важно да се завърнат колкото е възможно по-скоро у дома, доц. Илери и екипът й са се специализирали в извършването на няколко комбинирани операции в кратък период от време, като например липосукция, корекция на гърдите и абдоминопластика. Благодарение на техния опит и на отличното технологично оборудване в лечебното заведение, процедурите се извършват с висока степен на сигурност за пациента и усложнения се случват по-рядко от обичайното според медицинската статистика.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с нея на 29 май в София трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0879 977 402.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Колко витамин С има в 100 гр кисело зеле

Защо какаото е полезно за жените над 50 години

Лекар: Това е перфектният момент за пиене на кафе

3 естествени начина за подпомагане работата на щитовидната жлеза

Масло от коприва – за какво е толкова полезно?

Най-добрата салата за сърцето и кръвоносните съдове

Опасните последици от сънната апнея, които не бива да подценявате

Домашни средства против алергии, които работят безотказно

Необичайни симптоми на менопауза: Трябва ли да се тревожите?

Отслабване до лятото - 3 грешки, които НЕ трябва да правите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com