Кое е по-важно - Зодията или Асцендентът?

6616
Кое е по-важно - Зодията или Асцендентът?
Снимка: iStock

Защо асцендентът е по-важен от зодиакалния знак?

Вашият обичаен зодиакален знак е слънчевият знак: той е отговорен за вашия вътрешен свят и характер. А асцендентът е знакът, изгряващ на източния хоризонт в момента, в който сте родени. И разказва всичко за вашето взаимодействие с външния свят.

Датата, часът и мястото на раждане дават много повече астрологичните факти, отколкото познаването на основния знак на зодиака. Много индикатори изграждат цялостната картина за това какъв е човек. Един от най-важните фактори в наталната карта е асцендентният знак.

Открийте асцендента си според зодията си и вижте каква е кармата ви

Какво е Асцендентът?

Това е външната обвивка на човек, която изцяло зависи от асцендента: от предпочитанията в облеклото до поведението в обществото. Ако видите две момичета, едното от които е облечено според последните модни тенденции, а другото изглежда небрежно, бъдете сигурни, че ще имат различен асцендентен знак. И съответно ще направят различно първо впечатление на един и същ човек.

Какво означава асцендентът?

Асцендентният знак е като корица на книга. Той може да е като изтъркана и мека или, обратно, твърда и красива корица. Но основното е, че корицата не винаги предава съдържанието на книгата. Същото е положението и с хората: в обществото човек може да бъде тих и скромен, но вкъщи може да пусне песни на Rammstein с пълна сила.

Отвън изглежда, че в един човек живеят две различни личности, но за астролозите това е нормално - в крайна сметка различни показатели са отговорни за външните и вътрешните прояви на човек и те не винаги съвпадат.

Какво е асцендент?

Познавайки асцендентния знак на човек, можете да създадете негов портрет, дори никога да не сте го виждали. Тези данни ще бъдат достатъчни, за да се определи дали той обича да бъде център на вниманието, колко лесно приема критика и провежда дискусии и, разбира се, как реагира на външни стимули. Предупреденият е предупреден: безценните знания за асцендента на човек ще ви помогнат да изградите компетентна стратегия за общуване с него. Така можете да намерите подход и към най-трудните личности. Събеседникът бързо ще се хване на въдицата, защото вие предварително ще знаете как ще се държи в дадена ситуация и към какъв стил на общуване ще предпочете да се придържа.

Как да разберете своя асцендент по дата на раждане?

Със сигурност имате въпрос как да разберете своя асцендент в хороскоп - изчислете го.

Първата опция е да въведете „разберете своя асцендент онлайн“ в лентата за търсене и услугата за изчисляване на наталната карта ще ви помоли да посочите точния час на раждане, дата и място. Имайте предвид, че изгряващите знаци се променят на всеки два часа, така че колкото по-конкретни сте относно часа на раждане, толкова по-добре.

Вторият начин да разберете асцендента, без да знаете часа на раждане, е да се свържете с астролог, който ще извърши процедурата за коригиране - възстановяване на данните за раждане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com