Как да опаковате подаръка с вкус и стил?

8081
Как да опаковате подаръка с вкус и стил?

Дълго чаканата Коледа настъпи, а на днешния ден често посрещаме и ходим на гости. Освен това днес празнуват всички, чието име е свързано с Рождество Христово. Да им е честито, а ние ще ви подскажем как да направите нестандартна опаковка за подарък така, че на получателя да му е жал да го отвори и да му остави незабравими спомени.

За тази цел ще ви е необходим картон или плътна хартия, от която по шаблон да изрежете бъдещата опаковка. Можете да я залепите с цветна хартия от всички страни и с малко декорация да създадете уникална и оригинална опаковка подарък.

Как да изберем подарък?

Подаръкът е нашето послание към друг човек, което показва отношението и чувствата ни. За да бликат от радост очите на близките хора, т...

Опаковката за бонбони, сладки неща или плодове може да бъде оформена по най-различен начин. Удобно е да използвате и специални пакети, пликчета, кошници, чантички, направени от картон или плат.

Интересна е опаковката и във вид на голям бонбон. За тази цел можете да си направите картонен цилиндър, да го напълните с подаръци и да го завържете в ярка хартия или тъкан, придавайки ѝ формата на бонбон.

Жените са готови да зарежат приятеля си заради лош коледен подарък

Проучване, направено във Великобритания сред 1700 жени по поръчка на сайт за онлайн продажби сочи, че близо половината от дамите са гот...

Изборът на празнични опаковки е огромен, но ако не сте се сетили да купите подходяща опаковка навреме, тези идеи може да ви помогнат да се справите и със собствени ръце.

Красивата опаковка в Годината на маймуната трябва да е ярка и блестяща. Тя ще стане не само прекрасно украшение за подаръка, но и ще умилостиви капризната покровителка на 2016 година. Остава само да дадете воля на своята фантазия, а чувството за мярка и вкус ще ви подскажат кога трябва да спрете, за да не превърнете подаръка в кич.

И не забравяйте – каквото и да подарявате, поднесете го с любов и от сърце!

Защо прегръдката е най-добрият подарък за Коледа?

Колко щастлив си точно в този момент? Предстоят най-светлите празници, а ти се колебаеш в отговора. А знаеш ли, че има простичка рецепт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com