Не допускайте тези грешки при коледната украса

4452
Не допускайте тези грешки при коледната украса
Снимка: iStock/Guliver

Наближава Коледа и вече започваме да мислим как да преобразим дома си и да създадем прекрасна празнична атмосфера. Преди да се захванете да декорирате, ви съветваме да прочетете тези грешки, които трябва да избягвате при коледната украса.

Не бъркайте подаръците

Коледен венец от шишарки

Наближава Коледа и сме ви приготвили страхотни идеи как да украсите дома си за този прекрасен празник. Както вече сигурно сте разбрали...

Случва се на най-добрите от нас - вашата племенница получава нова футболна топка, а чичо ви разопакова розова поличка. Тази година напишете подаръците, за да се избегнете объркване. Сложете красива картичка или направете сами.

Не прекалявайте

Когато става дума за сезонен декор, по-малко е по-добре. Придържането към изчистени декорации ще ви спести време и пари. Вместо да правите нещо сложно, просто изберете любимите си коледни играчки и ги подредете в купа. Може да се поразровите в интернет, където ще откриете голямо разнообразие от лесни и бързи коледни декорации.

Не очаквайте всичко да е перфектно

Празниците са достатъчно стресиращи. Вместо да се тормозите за прегорялото месо, счупената старинна играчка или зле опакованите подаръци, приемете факта, че не можете да виждате в бъдещето и да знаете какво ще се обърка. Затова – поемете дълбоко въздух, релаксирайте и си сипете още една чаша вино ( или какъвто алкохол предпочитате).

Съвети за коледната украса на дома

Украсяването на вашия дом по време на коледните празници е почти толкова забавно и приятно, колкото когато отваряте подаръците под елха...

Не позволявайте коледните светлини да крият опасност

За да имате безопасни празници, на първо място винаги проверявайте лампичките за липсващи крушки или изпъкнала тел. Ако имате малки деца или домашни любимци, е добре да обезопасите кабелите.

Не дръжте коледните светлини през цялата нощ

Мигащите светлинки и движещите се Дядо Коледовци са страхотен начин, за да покажете духа на празника. Но оставяйки ги да работят постоянно е лошо за околната среда и връзката ви със съседите.

Не използвайте хартиени/пластмасови чинии

Къде и колко ще пазаруваме за коледните празници?

48% от българите планират да похарчат до 100 лв. за подаръци. Това показва прочуване от октомври 2015 г. на MasterCard за предстоящия п...

Не се страхувайте, че може да счупите някоя чиния от скъпия си сервиз за хранене, който събира прах в шкафа, тъй като треперите всеки път, когато го изваждате. Красивата маса създава прекрасно настроение на този празник. Пък и семейството ви е много по-важно.

Не се ограничавайте само до червено и зелено

Да, това е класическата комбинация за Коледа, но пробвайте и и други цветове при празничната украса. Експериментирайте със златно, сребърно, розово и морско синьо. Опитайте тези нюанси за играчки, опаковъчна хартия и коледни венци за вратата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com