X
 
 

"Мис Асеновград" за "Мис България": Ради е умно и добро момиче

3009 0
"Мис Асеновград" за "Мис България": Ради е умно и добро момиче
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова
"Мис Асеновград" - 22-годишната Мария Попова сподели емоциите и наблюденията си от националния конкурс "Мис България". В красивата надпревара младата асеновградчанка си спечели мястото на третата подгласничка. Ето какво разказа тя в специално интервю за Actualno.com.

Моля, представете се - как се казвате, на колко години сте, как стигнахте до националния кръг на конкурса и кое място спечелихте там?

Аз съм Мария Попова и съм на 22 г. Стигнах до "Мис България", защото спечелих 1-во място на конкурса "Мис Асеновград".

Каква оценка бихте дали на провеждането на националния конкурс, като цяло, как оценявате собственото си представяне и защо?

Конкурсът беше на високо ниво. Беше едно страхотно преживяване, което ми се случва за втори път. Мисля, че се представих добре и успях да изведа Асеновград до финалната тройка.

Кое беше най-трудното и притеснително за Вас в конкурса?

Facebook изригна: Появи се ужасна снимка на новата Мис България

23-гoдишнaтa coфиянкa Рaдилeнa Чушeвa cпeчeли титлaтa Миc Бългaрия прeди дни. Дeвoйкaтa e cтудeнткa пo журнaлиcтикa в УНCC . В мoмeнтa ...

Нямаше нищо трудно. А притеснителното беше единствено излизането пред голямата публика. Винаги остава едно леко притеснение въпреки, че се занимавам с мода от 7 години.

Кое беше най-вълнуващото за Вас в конкурса?

Най-вълнуващото беше, когато съобщиха името ми и разбрах, че съм се класирала на трето място.

Какво не Ви достигна, за да се изкачите на по-предна позиция или дори да застанете на първото място и защо?

Не мисля, че нещо не ми е достигнало. Всички кандидатки имахме нужните качества. Това е оценката на журито и ние я уважаваме.

Коя е първата Мис България (СНИМКА)

1929 г. - януари В пресата излиза съобщение, че в края на месеца в Градското казино ще се проведе първият конкурс за най-красива бълг...

Как оценяваш избора на журито, относно победителката, смяташ ли, че действително тя трябваше да спечели първото място и защо?

Познаваме се от доста години с нея. Ради е умно и добро момиче. Смятам, че щом съдиите са взели това решение, значи тя е най-подходящата за "Мис България".

Какво Ви очаква от тук нататък - как ще защитите титлата на подгласничка (голяма отговорности си е пред асеновградчани) и с какво планирате да се занимавате?

Ще защитавам титлата си, като бъда добър пример за асеновградчани и ще покажа, че и без нахалство има прогрес. От тук нататък продължавам с модните си ангажименти и с работата си извън модата.

Мислите ли, че в Асеновград трябва да има школа за деца, която да ги обучава на поведение и общуване в обществото и защо?

Мис България Антония Петрова се омъжи за втори път

Мис България Антония Петрова се омъжи за втори път. Щастливата новина сподели самата тя, променяйки семейния си статус в социалната мре...

Не, защото това е работа на родителя. Той изгражда човека у всяко дете и той трябва да го обучи на поведение към обществото.

С какво това, че сте една от подгласничките в националния конкурс, ще допринесе за името и развитието на Асеновград?

Самото трето място, което спечелих за Асеновград и себе си, беше доста голяма реклама. Наредих се до Пловдив, Варна и София. Нашият град е страхотен, с много ценности, като църквите, НПК Асенова крепост, добрите дизайнери.

Какво бихте посъветвали бъдещите асеновградчанки, чиято цел е да вървят по стъпките Ви?

Бих ги посъветвала да участват с гордост по тези събития. Да са щастливи, че са израснали в невероятен град, като Асеновград. И да бъдат винаги усмихнати и спокойни. Онова, изкуственото... то е само временна мода.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално