Бареков решавал до 24 часа с кого е в ЕП, не е ясно кой го иска

21911
Бареков решавал до 24 часа с кого е в ЕП, не е ясно кой го иска
Снимка: БГНЕС

До 24 часа "България без цензура" ще реши към коя от групите в Европейския парламент да се присъедини. Нашият избор ще бъде направен между групата на либералите и групата на консерваторите, ще обявим решението си до четвъртък вечер, обяви лидерът на партията Николай Бареков от Брюксел. Там той имаше поредица от срещи с партиите от Европейския парламент, съобщават от ББЦ.

Бареков разговаря със заместник-председателя на Европейската народна партия Марио Давид, с председателят на групата на Европейските консерватори и реформисти Мартин Каланан, с Джефри ван Орден и Франк Барет.

Изключително впечатлен съм от компетентността на бившия премиер на Белгия и председател на Алианс на либералите и демократите в Европа Ги Ферховщад и познаването му на ситуацията в България, коментира Бареков след срещата си с него.

Евродепутатите от ББЦ ще се присъединят към консерваторите

Евродепутатите Николай Бареков и Ангел Джамбазки ще се присъединят към групата на консерваторите в Европарламента. Информацията съобщи ...

Като лидер на ПП "България без цензура" съм радушно приет на всички нива в европейските институции, не пропусна да се похвали политикът-популист-журналист. Показаното уважение към мен и към избирателите подкрепили новата коалиция е огромно. Мога да ви уверя, че заемам позиции, които са в интерес на българската държава, обяви Бареков от Брюксел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com