Радан се закача с ГЕРБ във Facebook

15660
Радан се закача с ГЕРБ във Facebook
Снимка: БГНЕС

"Радвам се, че ГЕРБ са преосмислили прекратяването на преговорите. Това е разумната и отговорна позиция". Това заявява лидерът на ДСБ Радан Кънев в профила си в социалната мрежа Facebook.

По този начин той отговоря на критиката от страна на преговорния екип на ГЕРБ. По-рано днес от партията на Бойко Борисов обявиха, че: "От поведението на г-н Кънев разбираме, че той още не е разбрал, че изборите са минали и вече се водят преговори между ГЕРБ и РБ. Триковете на РБ от цялата им предизборна кампания, че ГЕРБ искал да управлява с ББЦ и ДПС, показват, че г-н Кънев все още не е осъзнал важността на разговорите между ГЕРБ и РБ. За да му стане ясно, още веднъж ще напомним, че във вторник Преговорният екип на ГЕРБ отхвърли предварително декларираната безрезервна подкрепа на ДПС. Няма по-категоричен отговор на твърденията на г-н Кънев от отговора на ГЕРБ към ДПС, че няма начин да съставим правителство с тяхна подкрепа".

Радан Кънев: Първите 3 партии правят правителство по мазетата

В момента първите трима в избоните резултати правят правителство по мазетата. След като не се говори пред медиите, значи се говори по р...

На това лидерът на ДСБ отговаря, че след получаване на покана от страна на ГЕРБ, "представителството на на РБ ще определи екип за преговори, на основата на взаимност и равнопоставеност". Кънев допълва, че "може би действително е разумно да преговарят лидерите на РБ с Председателя и ръководството на ГЕРБ".

Съставянето на реформаторски кабинет е необходимо не за нас или ГЕРБ, а за възстановяване на законността и стопанското развитие на страната ни. Това се казва още в позицията на Кънев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com