Румен Петков захапа Орешарски заради депата за отпадъци

21160
Румен Петков захапа Орешарски заради депата за отпадъци
Снимка: БГНЕС

Г-н Орешарски, не мислите ли, че заради терора към общините България може да понесе европейски санкции и заради депата за отпадъците? Този пореден въпрос към управляващите зададе бившият червен депутат, изключен от БСП и член на АБВ Румен Петков.

Припомняме, че срещу България има наказателна процедура заради незаконните сметища, която обаче още не е стигнала до Европейския съд. Опасните незаконни депа трябваше да бъдат закрити още през 2009 г., а отпадъците да се извозват в регионални сметища, изградени по евростандарти.

Държавата ускорява закриването на незаконните сметища

Държавата ускорява закриването на незаконните сметища. България все още не е дадена на съд от Европейската комисия заради опасните деп...

Не считате ли, г-н премиер, че поради слабите Ви професионални умения бедствията, които причинявате на държавата, са твърде много, за да могат българите да поемат и да се зарадват и на 1 май, продължава с въпросите Петков.

Орешарски да си помисли колко лъжи е написал в програмата си и колко лъжи е изрекъл, ръководен от Главния си. Дали е слабохарактерен или не, това е негов проблем. Но слабото му управление удря българина. И е редно сутрин като става и вижда почтени хора около себе си, да се замисли дали ги заслужава.

Редно е, като отива на работа, да се замисли защо го прави. Ако го прави, за да могат кадрите на Бойко Борисов днес да вземат по две заплати, е едно. Ако го прави, за да бъде полезен на хилядите хора, които работиха за него и за каузата, е друго. Второто не е. Не говорим при него за срам и безочие, защото Главният не му го позволява. Но Орешарски трябва да си помисли какво ще остави слд себе си. Всичко друго, но не и държава.

Този път ще изневеря на себе си, но не всички дни на Пламен Орешарски ще бъдат почивни.

ЕК ще съди България заради незаконните сметища

Европейската комисия ще заведе дело срещу България в Европейския съд по препоръка на комисаря за околната среда Янез Поточник. Причинат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com