Танцово лято със “СОФИСТИК-ЖИВО”

33872
Танцово лято със “СОФИСТИК-ЖИВО”

И това лято ще творим, ще танцуваме и ще черпим вдъхновение от слънчевите лъчи и лятното настроение!

Летните курсове на Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО” вече стартираха със сборни занимания за възпитаниците на формацията (ниво средно напреднали и напреднали) и нови групи за начинаещи.

SUMMER INTENSIVE DANCE COURSES за начинаещи

Лятна танцова програма ще даде възможност на всички желаещи да направят лятото си по-разнообразно и вдъхновено в рамките само на 2 седмици!

По време на курсовете ще можете да се запознаете с разнообразието от стилове, което танцовото изкуство предлага, както и с основите на най-популярните съвременни танцови стилове – модерен балет, джаз, MTV&Ladies’ Style, хип-хоп и K-POP танци.

Програмата е подходяща за любители на танца, начинаещи, без ограничения във възраст, пол или възможности.

Курсовете включват: 6 занимания по 90 мин. и финална презентация.

Начални дати: 7 юли, 21 юли и 4 август 2014 г.

Понеделник, сряда и четвъртък от 10.00 до 11.30 ч.

Конкурс за детска рисунка "Цветовете на моето лято"

За 5-та поредна година НЧ "Европа" организира национален конкурс за детска рисунка на тема "Цветовете на моето лято". Проявата е част ...

Къде и кога ще се провеждат заниманията? Репетициите ще се провеждат в Студио за изкуства “СОФИСТИК” (ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Нру 28, Силвър Център, ет.2, офис 60)

Записване: Предварителното записване е задължително. За да се запишете е необходимо да се обадите по телефона или да изпратите в свободен текст кратка информация за Вас, Вашите танцови интереси и мотивация на office@sofistik-jivo.com, както и име, възраст, имейл и телефон за връзка.

Всяка група ще стартира при минимум от 5 записани и потвърдили участието си в курса до деня преди началото на заниманията.

ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

В началото бе... Сол Ключ

Къде се поставя? Какво отключва? Кой го е измислил? Много ли е стар? В музикалната къща на Модо детските въпроси се толерират, а артис...

МОДЕРНИ ТАНЦИ

За възпитаниците на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”, както и за всички на ниво средно напреднали и напреднали лятото също ще бъде танцово!

Всеки понеделник и четвъртък от 19.30 ч. ще се танцува модерен балет и съвременни танци, MTV&Ladies’ Style, джаз, хип-хоп, народни танци. Очакват ви класове по техника, цели танцови комбинации на токчета и още много летни изненади!

K-POP SUMMER DANCE COURSE

От Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” не забравят да следят какво се случва на корейската поп сцена. Затова и лятото ще бъде изпълнено с изключително много и разнообразни K-POP танци. Хореографии на 2NE1, Orange Caramel, TaeYang, Girls’ Generation, B2st са само малка част от танците, които ще научите това лято. Всеки желаещ е добре дошъл да се присъедини.*

Лятно филмово училище Kids make Movies

Потопете се в творческия и вълнуващ свят на киното с летния лагер Kids make Movies към LIPA 4:19! Този лагер ще обхваща процеса на съз...

Кога? Понеделник и четвъртък от 18.15 ч.

* Сформиране на нова група за начинаещи при записани минимум на 5-ма желаещи.

Всички начинаещи участници в летните курсове, записали се за танцово обучение в школата на Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” за Творчески сезон 2014 – 2015 до 31 август 2014 г., ще получат ваучер за 10 % отстъпка от месечните такси за периода 01.09 – 30.11.2014 г.

За повече информация sofistik-jivo.com

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com