21-ви май е неучебен ден в Ловеч - заради спортни прояви

16396
21-ви май е неучебен ден в Ловеч - заради спортни прояви

Щафетите „Пламъчета сини“ и „Ловеч 2015“ ще се проведат на 21-ви май. Денят е обявен за неучебен. Двете спортни прояви трябваше да са част от събитията за 11-ти май, но заради проливния дъжд в Деня на Ловеч бяха отложени, съобщават от пресцентъра на общината за кореспондента ни от града.

Стартът на щафетата „Пламъчета сини” ще се даде в 9.30ч., а половин час по-късно на „Ловеч 2015“ (и на двете от пресечката на бул. „България“ с ул. „Ал. Стамболийски“). Финалът е зад сградата на областния управител. Награждаването ще стане на площад „Екзарх Йосиф I“ - от 10.00ч. на победителите в първата щафета, които ще получат купи за първо място и медали от първо до трето, и от 10.50ч. – втората щафета - с купи и топки.

Спортен фестивал на 1 май в Южния парк

Спортна асамблея ще се проведе в София на 1 май от 10:00 ч. на голямата поляна в Южен парк (откъм Гоце Делчев). СофияСпортФест "Израст...

Щафетите са посветени на Деня на Ловеч – 11-ти май и на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24-ти май.

Заради неучебния ден в заповедта си кметът нарежда след възстановяване на учебния процес и при необходимост тематичното разпределение на учебното съдържание да бъде преструктурирано при условия и ред, предложени от директорите и съгласувани с началника на Регионалния инспекторат по образованието.

Заповедта на кмета е на основание Правилника за приложение на Закона за народната просвета и е съгласувана с началника на РИО – Ловеч, и с организациите на работодателите в образованието в общината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч