Богата програма за децата на 1-ви юни в Ловеч

10298
Богата програма за децата на 1-ви юни в Ловеч
Снимка: БГНЕС

Община Ловеч, Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев“ и Ловчанското читалище организират на 1-ви юни, Международният ден на детето, празник "Весел карнавал". Забавлението започва в 18.00 часа в Градската градина, като преди това – от 17.30 часа, от площад "Тодор Кирков" в кв. "Вароша" по посока центъра тръгва шествие на карнавални костюми, съобщават от пресцентъра на общината за кореспондента ни от града.

В празничната програма в Градската градина ще вземат участие малките танцьори на Народно читалище „Зорница 2010“ – Ловеч, вокална група „Пееща дъга“ и Центърът за работа с доброволци при Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“. Деца и родители ще се забавляват още с клоуни, ще хапват и сладолед. При лошо време събитието ще се проведе в салона на читалището.

Специален детски влак ще зарадва децата на 1 юни в Димитровград

„Холдинг БДЖ” ЕАД ще подари на децата на Димитровград пътуване със специален детски влак по случай Международния ден на де...

Сутринта на 1-ви юни пред Регионалната библиотека ще се проведе забавата „Нарисувай ни мечта“, където деца ще имат свободата да изразят своето въображение върху белия лист.

През деня доброволци на сдружение „Екомисия 21 век“ ще организират забавни игри за децата и младежите с увреждания, настанени в центровете за настаняване от семеен тип в града, а сдружение „Граждански инициативи – Ловеч“, доставчик на социалните услуги Център за обществена подкрепа и Център за социална рехабилитация и интеграция, ще организират за тях спортен полуден.

Сдружение „Зона Ловеч“ пък организира в ж. к. „Здравец“ спортни състезания за децата (17.00ч.). Те ще мерят сили в тенис на маса, уличен фитнес, игра на дама и скачане на въже. Детският празник в квартала ще бъде съпътстван и с изява на малчуганите като певци, танцьори и рецитатори.

Завършек на празничните прояви за деня на детето е годишният концерт на детския танцов ансамбъл „Елит“ към Народно читалище „Зорница 2010“ – от 19.00ч. на сцената на Драматичния театър.

София празнува 1 юни с 50 безплатни ателиета за деца пред Народния театър

Над 50 културно-образователни инициативи за деца включва тазгодишното издание на Детски панаир в София, което ще се проведе на 1-ви юни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч