X
 
 

Започна ремонтът на една от ключовите улици в Тетевен

1069 0
photo of Започна ремонтът на една от ключовите улици в Тетевен
Снимка: община Тетевен
На 5 март 2019 г. в Тетевен започна ремонтът на ул. ,,Иван Вазов“ /участък от О.Т. 277 до О.Т. 434 - горна част на улицата/. Той е част от проект „Рехабилитация на общинска улична мрежа в сервитутното очертание на гр. Тетевен: ул. „Иван Вазов”, гр. Тетевен; ул. „Здравец” – гр. Тетевен; ул. „Вит” – кв. Полатен, гр. Тетевен; ул. „Даковото” – с. Рибарица, Община Тетевен: ул. „Васил Левски” – с. Галата, Община Тетевен“, финансиран по договор с Държавен фонд ,,Земеделие“.

Участък от улица в Тетевен е освободен от такси за ползване на тротоарни площи

Общинският съвет в Тетевен прие решение да не се събират такси за ползване на тротоарни площи по улица „Иван Вазов“, гр. Те...

Част от дейностите, които ще се извършат са фрезоване на съществуващ асфалт (предварителен ремонт) и цялостно полагане на нов плътен асфалт, съгласно съществуващата ширина на улиците. Ще бъдат положени нови бетонови бордюри, както и нови бетонни плочи на тротоарите.

Във връзка с изпълнението на строително – ремонтните работи, призоваваме гражданите да освободят тротоарите и пътното платно от паркирани превозни средства, строителни и отоплителни материали.

Община Тетевен се извинява за причиненото неудобство след реконструкцията на водопровода на улицата, както и моли гражданите за разбиране и търпение във връзка със започнатия ремонт на уличното платно и тротоарите!

Кметът на Тетевен: С всеобщи усилия извадихме Тетевен от финансовата катастрофа, ще реализираме важни проекти през 2019 г.

Д-р Мадлена Бояджиева е кмет на община Тетевен от 2015 г. Завършила е медицина със специалност „Неврология“. Магистър по об...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално