Борбата с бракониерството и опазването на природата - акценти в съпътстващата програма на „Наслука - лов, риболов, спорт“

2112
Борбата с бракониерството и опазването на природата - акценти в съпътстващата програма на „Наслука - лов, риболов, спорт“
Снимка: Наслука - лов, риболов, спорт

Борбата с бракониерството, опазването на есетрите и дивеча, съхраняването на природата. Това ще бъдат част от темите, на които ще се акцентира в съпътстващата програма на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център.

По време на 25-то издание на изложбата ще се състоят разнообразни презентации и семинари. За приноса на ловците при опазването на дивеча и природата ще научим подробно от председателя на управителния съвет на Националното ловно-рибарско сдружение - инж. Васил Василев.

Всичко за ловеца – на „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2017

Висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари. Всичко това и още много предлож...

Борбата с бракониерството

През петъчния и съботния ден презентаторите ще засегнат широко темата за бракониерството. На 15 септември участниците от WWF България ще ни запознаят с опазването на есетрите и борбата с бракониерството.

В събота Марио Антонов от Централната рибно-опазваща организация ще изнесе презентацията „Заедно в борбата с бракониерството“, а Валентин Данаилов, представител на „Не на бракониерството“ ще ни направи съпричастни с въпросите за опазването на богатството в язовирите.

Всичко за ловеца – на „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2017

Висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари. Всичко това и още много предлож...

Реките

Неделя, 17 септември, ще остане запазена територия за темите, засягащи реките. Борислав Пауновски от рафтинг клуб „Рефлип“ ще представи „Опасни и безопасни места в реките“, а Валери Спасов ще ни запознае с мерки и предложения за опазване на река Огоста. На дневен ред Димитър Куманов от риболовен клуб „Балкана“ ще постави въпроса за спасяване на реките.

Посетителите ще могат да видят Международната киноложка изложба. Тя ще се проведе в събота – 16 септември.Любителите на риболова ще имат възможност да изучат нови техники за риболова „с муха“, защото Пиеро Летиция ще провежда всеки ден демонстрации на живо, а ловците ще открият всичко необходимо за практикуването на любимото си занимание.

От 14 до 16 септември вратите на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт