еfbet стартира нова кампания с вълнуващи награди

1344
еfbet стартира нова кампания с вълнуващи награди
Снимка: efbet

Една от най-успешните бетинг компании в България - efbet, има нова кампания, която определено грабва окото. Тя идва малко след 30-годишнината на международния бранд efbet, като рожденикът се заиграва с числото, което бележи юбилея, и в момента дори можем да забележим присъствието на 30% повече бонус.

През януари 2021 година стартира мащабна кампания, която бързо се нареди сред най-разпознаваемите у нас, като за това до голяма степен допринесе участието на имена, които се радват на широк интерес у нас. Както е известно, брандът е генерален спонсор на първото ниво на българския футбол у нас - "efbet Лига", както и на редица други спортни федерации и имена. Именно поради това, резонно операторът подбра български спортисти и звезди за кампанията. Главни действащи лица са Николета Лозанова, Николай Михайлов и Валери Божинов, като основен лайтмотив на рекламата е "До всеки истински играч стои друг играч".

Кампанията, започнала с тийзър, може да се похвали с факта, че е дело на една от най-успешните творчески агенции - "Saatchi&Saatchi". Кампанията може да се похвали с огромен интерес и отлично качество на продукция, а за това свидетелстват многото последвали коментари и широкият отзвук в интернет пространството. Видеото умело съчетава по позитивен начин шеговитото с мотивиращото, като именно такова въздействие оставят 40-секундните кадри у аудиторията.

Това обаче не е всичко от efbet - освен имиджовата кампания и все по-атрактивните бонуси и предложения, има налични и тематични игри и оферти. Например през месец февруари, в който ще се проведе първият за годината турнир от Големия шлем в тениса - Australian Open, българският букмейкър тематично подарява 28 тенис ракети HEAD - висок клас. За романтиците - взето е предвид и че това е месецът на любовта.

Играта се провежда във Facebook профила на букмейкъра. Логично, периодът на играта съвпада с датата на провеждане на турнира (от 8 до 21 февруари). Колкото до препратката към месеца на любовта - помислено е и за двата пола, както а силния, който най-често се асоциира със спортните събития и залагания (за участие за една от 14 мъжки тенис ракети), така и за нежния пол (за участие за една от 14 дамски тенис ракети).

Пълните условия на играта можете да видите в страницата на efbet, където на 25 февруари ще бъдат обявени и спечелилите, или тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com