Федерацията по кикбокс отрича бияч от Околовръстното да е неин състезател

7944
Федерацията по кикбокс отрича бияч от Околовръстното да е неин състезател
Снимка: psb4ukr.org

По повод инцидента с битото семейство на Околовръстния път от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай излязоха със специална декларация. В нея президентът на конфедерацията Димитър Ангелов заявява дословно: „Лицето Георги Близнаков никога не е бил национален състезател по кикбокс и никога не е представлявал България като спортист. Тиражираните изявления за участие на Близнаков като национален състезател са категорично неверни и уронват престижа на българския кикбокс и на българския спорт като цяло”, пише в декларацията.

Освен президент на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, Димитър Ангелов е начело и на Националната асоциация на бойните спортове, която обединява 12 федерации по бойни изкуства.

Побойник от Околовръстното яде бой на професионален ринг, прави се на бунтовник в Донецк (Видео)

Георги Близнаков, един от мъжете, които пребиха с палки шофьор на Околовръстното заради клаксон, се оказа част от спецотряда „Тай...

След случая с побоя в публичното пространство се появи информация, че Близнаков е бил част от националния отбор по кикбокс и е участвал в състезания. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г., колегите му трябва буквално с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Близнаков е смлян на ринга без никакво усилие от противника си, което си личи и на ТОВА ВИДЕО.

Вчера стана ясно също така, че Близнаков си е "играл" на бунтовник в Украйна. Той е бил част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна партия.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com