Как да подберем правилния онлайн букмейкър за България

4678
Как да подберем правилния онлайн букмейкър за България
Снимка: bgbookies.com

Вече има избор за тези, които искат да следят срещите на любимите си спортисти и отбори и да залагат на тях. Все повече букмейкъри предлагат версии на сайтовете си на български език. Така се избягва езиковата бариера и залагането става достъпно за всички. Стига да сте на възраст най-малко 18 години, което ви дава право да залагате, вече можете да се гмурнете в света на букмейкърските предложения на срещи и залози и да извлечете не само удоволствието от спорта като запалянковци, но и удоволствието от печалбите, които ще реализирате с успешни залози.

Какви критерии да приложим, за да направим правилния избор на букмейкър

Изборът зависи от това, което търсите като опции за залагания. Най-важно е да сте сигурни, че букмейкърът е лицензиран от нашата комисия по хазарта. Това означава, че сайтът е легитимен и няма да имате проблеми при ползването му. Сигурността на сайта е много важна, за да сте спокойни,че няма да бъдете измамени по някое време.

Още един от най-важните фактори е какви коефициенти се предлагат. А от коефициентите зависят печалбите. Така че преди да направите своя избор, е добре да потърсите информация за коефициентите, предлагани от букмейкърите в българските им сайтове, за да се възползвате от по-благоприятните оферти.

Изборът от спортове, тоест предложенията на спортове в сайтовете, е също важен. Разнообразието ви гарантира възможности за залагания винаги когато искате да следите и да направите залози на срещи дори в по-малко популярни спортове.

За тези, които се чувстват уверени и искат да предлагат свои коефициенти, са подходящи букмейкърите, които предлагат борси за залагания. Но това е предизвикателство когато вече имате опит. И тук не трябва да залитате в посока на много високи коефициенти, за да може да се осъществи посрещането на залога ви от друг играч.

Разбира се, за начинаещите големите печалби няма да бъдат в краткосрочните планове. Първо трябва да придобиете опит, да следите анализи на букмейкърите, предлагащи сайтове за български играчи, и да се възползвате от информацията, публикувана в bgbookies.com.

А сега ще ви предложим по-подробен анализ на това, което трябва да търсите в букмейкърските сайтове, за да сте доволни от опита си там.

Проверете къде е регистрирана букмейкърската компания

Това е свързано с легитимността на компанията. Избраният от вас букмейкър трябва да има лиценз според законите на съответната страна. Не се притеснявайте, ако даденият букмейкър е регистриран в по-малка държава. Това се прави, за да се възползват от по-благоприятните данъчни условия. Важното е на сайта на самия букмейкър да има данни за регистрацията и от коя комисия е осигурена тя.

Проверете методите на плащане и какви са сроковете за теглене на печалбите

Методите на плащане са важни, защото трябва да ви предлагат достатъчно избор. Основните методи включват дебитни и кредитни карти, но много играчи предпочитат електронни портфейли и депозиране чрез българския сайт ePay.bg. Депозирането и тегленето чрез електронни портфейли са бързи, което е важно предимство.

Когато се запознавате с условията за клиенти, които предлага даденият букмейкър, трябва да проверите в какъв срок можете да теглите печалбите си. Някои букмейкъри изискват периоди без залагания след като направите заявка за теглене на сума. В българското онлайн пространство ще намерите достатъчно букмейкърски сайтове, които ще обработят не само депозитите ви, ни и заявките ви за тегления, за минути.

Бонусите и промоциите са много важни

Бонусите започват с офертите за новорегистрирани. Привлекателните оферти за начални бонуси при регистрация на нови клиенти ще привлекат веднага вниманието ви. В сайтовете на букмейкърите и в bgbookies.com ще намерите информация и за други промоции: в конкретни дни, в дадени периоди и т.н. Всеки бонус ви носи допълнителни възможности за печалби, а офертите за нови клиенти на водещите букмейкъри са много атрактивни и не са за изпускане.

Поддръжката от букмейкърския персонал

Когато сте още нови играчи, естествено е да имате въпроси. Понякога те са свързани с темите, които се разглеждат в секцията за често задавани въпроси. Но там не можете да намерите отговори на всички въпроси, които ви интересуват. Затова е важно да можете бързо да се свързвате с персонала по поддръжката. Най-удобно е да можете да използвате чат на живо, затова търсете този вариант на връзка. Освен това е добре букмейкърът да предлага дежурство на персонала 24 часа в денонощието. Друг удобен начин за връзка, който трябва да търсите, е по имейл.

Оптимизиран сайт за използване от мобилни устройства или специални приложения

Все повече играчи разчитат на мобилни устройства за залагания в букмейкърски сайтове, затова водещите букмейкъри за България предлагат не само оптимизирани сайтове, но и приложения, главно за двете основни системи – Android и iOS.

Не забравяйте – регистрирането в сайтовете на два или повече букмейкъра ви осигурява комбинирани предимства

Понякога ще намерите едни предимства при един букмейкър, например залагания на живо или борса на живо, а при друг други предимства, например редовни атрактивни промоции. Не е необходимо да избирате само един букмейкър за залагания, регистрирайте се в сайтовете на два или няколко букмейкъра, за да използвате предимствата на всеки от тях.

А сега да сравним предимствата на водещите букмейкъри за България

Когато търсите атрактивни бонуси, несъмнено трябва да изберете Bet365, WinBet, Betfair, Efbet. Ако искате да получите сигурност с опция за спиране на залога, ще намерите тази опция при същите букмейкъри.

С високи коефициенти ще ви зарадват Efbet. Betfair, Bet365 и WinBet са лицензирани за България.

Efbet ще ви предложи и разплащания чрез EasyPay, които са много бързи, извършват се за минути. А спортните срещи, предлагани на живо, са над 15 000.

Борса за залози предлага Betfair. При този букмейкър ще намерите и уникалната застраховка за залози ACCA EDGE. Но едно от нещата, с които определено привлича играчите, е борсата за залози, така че ако се изкушавате от предлагане на ваши коефициенти, за да бъдат посрещнати от други играчи на борсата, това е подходящият избор.

В сайта на Bet365 ще ви грабне разнообразието от бонуси. Това е лидер в букмейкърските залагания, който знае как да привлича клиентите.

WinBet също ще ви изкуши със специални бонуси, а залаганията могат да се комбинират с атрактивни игри в казиното. Поддръжката е на отлично ниво.

Водещите букмейкъри за България ви предлагат и оптимизиране на сайтовете за използване от мобилни устройства. Betfair предлага мобилни приложения за основните операционни системи. Такива приложения ще ви предложат и Bet365, Efbet и Betfair.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт