Кубрат Пулев помолил Джени Суши да не пуска записа с целувката, защото било майтап

12527
Кубрат Пулев помолил Джени Суши да не пуска записа с целувката, защото било майтап
Снимка: Instagram

"Ако мога да върна времето назад няма да го направя отново." Това каза Кубрат Пулев в предаването на БТВ "120 минути" в коментар по повод целувката с Джени Суши. Той посочи, че е бил под влиянието на силна емоция заради драматичността на мача. По думите му, победата е била по-ценна от всякога, тъй като не е имал влияние през цялото време на ринга.

"С този мач превъзмогнах себе си. В края на мача бях изключително щастлив. Ще бъде по-радостен, ако някой ден ми се роди дете. Мога да сравня радостното си състояние тогава, може би, с това, на човек, който е дрогиран. След мача едва охраната ме съпроводи да изляза и всички българи, които бяха там, ме прегръщаха и целуваха. Голяма еуфория беше. Аз още се снимах отвън с българите и журналистката бързаше да зададе въпросите си. Реакцията ми беше израз на радост и емоция", разказа ситуацията Пулев. Той посочи, че подобно нещо не е правил никога, но в този момент така го е усетил и е реагирал. Боксьорът сподели, че предния ден си е говорил с Джени Суши и тогава също й е дал интервю, в края на което тя го е насърчила: "Хайде след победата да направим парти!"

Спряха правата на Кубрат Пулев заради целувката с репортерката

Прословутата целувка между българската звезда в бокса Кубрат Пулев и американската репортерка Джени Суши в крайна сметка ще изиграе лош...

Кубрат Пулев обясни, че след целувката в ефир двамата са се срещнали случайно на партито по повод победата му, като той е категоричен, че не знае кой е поканил журналистката. Той е бил в болницата преди това и когато е пристигнал, тя вече е била там. "Смеехме се, говорихме си. Тя идваше и сядаше при мен, но аз си анализирах мача. Не съм искал чак такава близост и затова ставах от стола, когато тя идваше до мен", обясни Пулев.

По думите му, той й бил казал, че целувката е била на майтап и я е помолил да не разпространява записа. "Смятам, че е нестойностно и неморално това, което тя прави, защото има наистина жени които са насилвани и бити. И сега наистина се извинявам. Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад няма да го направя по никакъв повод. Аз съм темпераментен човек. Направил съм го от еуфория", каза боксьорът.

Той сподели и как е реагирала неговата половинка - Андреа. В първия ден тя е била много разстроена заради това, че е слушала "хорски мнения", но на другия ден е размислила и му е простила. Кубрат Пулев заяви, че нямам и никакви лоши чувства към журналистката и адвоката й. "Джени Суши е готин и добър човек, но са й дали лош съвет. Искам да кажа, че не ги мразя, дори напротив - обичам ги и някой ден ще станем приятели с тях", заяви в заключение шампионът Кубрат Пулев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Почина легендарен български треньор по борба

Спорт по телевизията днес - 25 април 2024 г.

Ивет Лалова се похвали: Роди ѝ се син

Страхотна! Белослава Кръстева се доближи на половин точка от европейския връх

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт