Пулев: Преди мача с Фюри имах контузия като тази преди срещата с Джошуа

2817
Пулев: Преди мача с Фюри имах контузия като тази преди срещата с Джошуа
Снимка: БГНЕС

Три дни преди мача бяхс 39 градуса температура, но тя отминала за един ден. Това заяви Кубрат Пулев, разказвайки интересни подробности за сблъсъка си с британеца Хюи Фюри. Боксьорът каза и, че имал контузия каквато му се появила преди провалилата се среща с Антъни Джошуа, но този път положението било по-леко. Припомняме, че Пулев разкъса гръден мускул преди една година и това беше официалната причина за провала на мача с Антъни Джошуа.

Що се отнася до бъдещ мач с Джошуа, Пулев е сигурен, че е въпрос на време това да се случи. "Аз съм официален претендент на Международната боксова федерация. Мисля, че евентуално догодина този мач ще се осъществи", заяви Кубрат. И уточни, че преди евентуална среща с Джошуа ще направи 2-3 мача и трябва да ги спечели, за да не си загуби претендентското място.

Кобрата каза кога ще се бие с Джошуа

Супер звездата на българския спорт Кубрат Пулев присъства на официалното представяне на автобиографичната книга на Христо Стоичков и го...

Нашият боксьор посочи като най-тежък момент за себе си в мача осмия рунд, когато е получил прав удар от Фюри. Ще ми е за урок, добави Пулев пред bTV. Той разкри и, че много се е вдъхновил от отворената аркада на Фюри, като "му виждал черепа".

Пулев определи Фюри като "опасен противник" и сподели, че се е чувствал малко гипсиран, защото дълго време не беше излизал на ринга преди мача в края на октомври. Той отрече и, че е взел милиони за мача, като призна, че ако сблъсъкът беше в Англия например, щеше да има много повече пари. Боксьорът разказа и, че абсолютно непознати хора оставяли на охраната светена вода, за да полее ъгъла на ринга, който е бил отреден за Пулев. Имаше англичани, които просто не можа да им се чуе гласчето, иронизира нашият топбоксьор в тежка категория.

Кубрат сподели още, че от екипа на Фюри опитали мръсни номерца – имали претенции дори, че Пулев си намазал лакътя с противовъзпалително средство, с което искал да "увреди" очите на британеца. А след мача екипът на британския боксьор дори снимал допинг контрола – оставих ги, макар да е незаконно, каза Пулев.

Относно треньора си Ули Вегнер Кубрат заяви и, че той е зодия Телец и много му помага в защита. И призна, че е направил елементарни грешки в мача с Владимир Кличко, а с Вегнер работи точно за това. Освен това, Вегнер ме ограничава в тренировките, за да не прекалявам, заяви Кубрат.

Джошуа обяви с кого иска да се бие, Кобрата ще трябва да почака

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа коментира предстоящия му на 13 април мач на стадион "Уембли". Все още не се...

Малко или много сме дебилни, яд ме е, че не показваме дух. Виждам как е навън, възрастни хора, излезли на заведение, с уважение, каза още боксьорът, който се възмути от "патриотските простотии". Най-силното е идеята "България" - и сам да си, излизаш, няма значение, че друг нямало, сподели веруюто си Кубрат.

За финал Пулев се пошегува, че брат му Тервел взел вече всички имена за наследници, а Кубрат искал поне 5-7 деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Почина легендарен български треньор по борба

Спорт по телевизията днес - 25 април 2024 г.

Ивет Лалова се похвали: Роди ѝ се син

Страхотна! Белослава Кръстева се доближи на половин точка от европейския връх

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт