Шумахер движи устата си, разкри Фелипе Маса

32266
Шумахер движи устата си, разкри Фелипе Маса
Снимка: Getty

Михаел Шумахер показва реакции или поне така твърди бившият му съотборник във Ферари Фелипе Маса. Бразилецът бе на посещение на седемкратния шампион в болницата в Гренобъл, след което направи доста оптимистично изказване.

"Винаги се старая да бъда оптимист. Той спеше, но аз останах с много позитивно усещане, тъй като той изглеждаше нормално. Изглеждаше нормално и също така показваше реакции с уста. Не съм доктор и не мога да ви кажа нищо като такъв. Просто, когато го видях, според мен, той изглеждаше добре.

Видях го, говорих му. Разказвах му за всякакви работи – за тестовете на "Херес", за новата ми кола и новия ми отбор (б.а. Уилямс), всичко. Много пъти му казах да се събуди. Аз съм позитивно настроен. Трябва да вярваме.

Беше трудно, но съм много щастлив, че бяхме заедно, говорих му и опитах да му дам най-добрата енергия.

Той е силен мъж и страхотен човек и наистина се надявам, че той ще се събуди и ще може отново да се наслаждава на живота", каза Маса след посещението си в болницата, цитиран от "Индипендънт".

Както е известно в края на миналата година Михаел Шумахер претърпя тежък ски инцидент във Френските Алпи, при който получи тежка черепно-мозъчна травма. Той бе поставен в изкуствена кома, а от няколко дни е в процес по събуждане.

Самият Маса също бе в изкуствена кома през 2009 г. след състезанието на "Хунгароринг". Бразилецът обаче бе в подобно състояние само няколко денонощия, след което се възстанови и се завърна на пистата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com