Спортният талант на "Еврофутбол" Петър Пеев спечели турнира "Цветанка Христова"

23904
Спортният талант на "Еврофутбол" Петър Пеев спечели турнира "Цветанка Христова"

Петър Пеев - спортен талант на „Еврофутбол“, спечели бягането на 400 метра при юношите на турнира „Цветанка Христова“, който се проведе днес на Националния стадион „Васил Левски“. Състезателят на „Атлетик“ София финишира с време 50,1 сек. 17-годишният столичанин бе най-бърз и в сериите на 100 метра, но във финала не успя да стартира добре и отпадна.

В 6-тото издание на надпреварата участваха още петима от Спортните таланти на „Еврофутбол“. Никол Стамболийска се поздрави с второто място на 100 метра при девойките, като завърши с 12,6 сек. Преди нея е Радостина Стоянова (Локомотив – Русе) с 12,2 сек. Мирела Ванчева завърши седма в бягането на 400 метра с време 64,1 сек. Извън класирането участваха Иво Фудулски на 100 метра (трето място) и 400 м (първи) и Милица Мирчева на 1500 м (първо място) и 400 м (втора). Параолимпиецът Камен Минков направи първи старт на 400 метра, а времето му от 66,4 сек е лично постижение.

Извънземните нахлуват! Напиши космическо съчинение зa Actualno.com

Actualno.com обявява конкурс за детско съчинение на тема: "На Земята идват извънземни и променят света. Как?" Конкурсът има за цел да с...

С победа откри сезона на писта у нас и другият спортен талант на „Еврофутбол“ Митко Ценов. Европейският вицешампион за младежи в кроса спечели дисциплината 1500 м при мъжете на XII-ия международен турнир „Веселин Даскалов” в Луковит (29.04.2013 г.) с време 3:52.92 мин.

Петьо Кръстев постигна победа и загуба за националния отбор по тенис на маса на Световно отборно първенство за мъже и жени, което се провежда в момента в японската столица Токио. В началото България загуби от Египет с 0-3, след като и Петьо регистрира поражение в първия двубой. След това той се реваншира и се наложи с 3-0 гейма над представител на Доминиканската република, което впоследствие доведе до крайното 3-0 победи за България.

В неделя, 27.04 Любомир Костов победи в Дивизия А на първия турнир от сериите Mtel Golf Masters за 2014, който се проведе в клуб „Св.София”. Спортният талант на „Еврофутбол“ постигна 73 удара, с два над пара на игрището. Освен това, Любо заслужи и приза за най-дълъг удар.

Виолета Генчева с бронз от световното по самбо

Спортният талант на "Еврофутбол" Виолета Генчева спечели бронзов медал на Световното първенство по самбо за жени до 20 години в категор...

Белоградчик прие през уикенда най-добрите ни състезатели по канадска борба. В него спортният талант Георги Гайдарджиев взе златен и сребърен медал в категория до 70 кг – съответно на лява и дясна ръка. Турнирът „Белоградчик оупън 2014” бе последна проверка за националния ни отбор за предстоящото Европейско първенство през май в Баку, Азербайджан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com