X
 
 

В Ямбол ще има нова спортна зала, потвърди спортният министър

3144 1
photo of В Ямбол ще има нова спортна зала, потвърди спортният министър
Снимка: БГНЕС
Ямбол със сигурност ще се радва на нова спортна зала. Тя ще е с капацитет до 2000 души и ще има топла връзка със старата зала. Това обяви днес министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който бе в града по покана на кмета Димитър Иванов.

“Разбира се, за да се случи това, първо трябва да получим проект в рамките на 6 милиона лева от страна на новото ръководство на Общината, който да отговаря на реалните нужди на Ямбол”, коментира Красен Кралев.

Катя Георгиева: Мога да направя от Ямбол град с бъдеще*

"Най-големият проблем на Ямбол е обезлюдяването. Това е единственият областен град, който намалява населението си, а не го увеличава. ...

Той заяви, че ММС ще осигури средствата, необходими за обновяване на залата за волейбол на стадиона, както и за закупуване на настилки и тепих за двете зали за борба в комплекса. “Ще помогнем на боксовия клуб, както и на всички ямболски клубове, които възпитават децата на дисциплина и любов към спорта. В най-кратки срокове ще изпълня и обещанието си към местния клуб по спортна стрелба - да закупим необходимите им нови пистолети”, заяви министър Кралев.

Красен Кралев и Димитър Иванов поеха ангажимент и към клуба по художествена гимнастика да намерят подходящо помещение, където да провеждат тренировките си.

“Сигурен съм, че Димитър Иванов ще направи необходимото жителите на Ямбол да получат нови и по-добри условия за спорт! Може да разчита на нашата подкрепа”, обърна се министърът на младежта и спорта към присъстващите.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители