Артисти се събира за благотворителен концерт "За децата таланти на България"

2135
Артисти се събира за благотворителен концерт "За децата таланти на България"
Снимка: Thinkstock/Guliver

Благотворителен концерт „За децата таланти на България" ще събере артисти, млади дарования и благодетели на 15 май в зала "Рейнбоу плаза".

Концертът е първата от поредицата благотворителни инициативи на „Асоциация за подкрепа на децата“. Събитието е организирано в подкрепа на талантливи българчета, които се нуждаят от съдействие, а провеждането му се осъществява под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова. Благотворителна инициатива, с начален час 18:30 ч., ще събере на едно място доказали се творци, млади таланти и хора с големи сърца, които вярват, че децата са смисълът и най-висшата кауза на нашето съществуване и от техния успех и благоденствие зависи възходът на нацията ни.

Почина италианският диджей Робърт Майлз (ВИДЕО)

Почина известният италиански диджей Робърт Майлз, предаде испанската агенция ЕФЕ. Той е издъхнал във вторник вечерта, 9 май, в испанск...

На сцената ще се качат някои от младите дарования, които Асоциацията подкрепя. Това са Далия Чолакова - цигулка, Кай Орлинов – цигулка, Александър Иванов - пиано, танцьорките Александра Драгова, Неда Тенева и солисти към школа по вокално майсторство „Мюзик Бокс“. Специални гости на вечерта ще са Васил Петров и Весела Бонева, които ще представят любими песни от своя репертоар и по един дует с децата от вокална група "Мики Маус". В програмата на благотворителния концерт са включени и изпълнения на детската театрална формация "Таласъмче“, детски танцов състав "Маноловци", прекрасната цигуларка Зорница Иларионова, младата певица Валерия Стоянова, танцова формация „Софистик – живо“, балетно студио "Красимира Колдамова" и други. Водещ на концерта ще бъде обичаният актьор Ники Сотиров.

„Асоциация за подкрепа на децата“ е създадена, за да осигури достоен и пълноценен живот на децата и да им предостави възможности за развитие и усъвършенстване. Инициативата има за цел да подобри качеството на живот на българските деца, да подпомогне техните семейства и да осигури равни права и възможности за достоен и пълноценен живот на младежите, живеещи в бедност, в риск и без родители. „Асоциация за подкрепа на децата“ се стреми също така да създаде условия за развитие и реализация на национално и световно ниво на надарените, със специални знания и способности и децата - таланти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com