Back To The Unity - Hip Hop Reunion

43340
Back To The Unity - Hip Hop Reunion

BACK TO DA UNITY – събитието, което традиционно събира на една сцена някои от най-обичаните имена в българската хип-хоп музика, предстои да се случи отново на 25. Април в клуб *MIXTAPE 5*.

Организатори на фестивала са ILLMATE&United Rap Artists, които тази година ще дадат възможността на хип-хоп феновете, да чуят за една вечер точно 25 артисти, банди и DJs от България, които ще превземат двете зали на клуба. Това е четвъртото издание от линията, носеща символичното име BACK TO DA UNITY, което набира все по-голяма сила в стремежа си да обедини родната хип-хоп сцена. Тази годна в събитието ще вземат участие и някои български реге-артисти.

За участниците:

>Logo5

Недипломирани експерти по правоговор. Артистите, които разчупват българския хип-хоп със силно разпознаваемо UK Grind Звучене.

Grigovor, Mr.Freeskи JamezBonggне спират да експериментират с бийтове и рими. В творчеството на Logo5 смисълът е „между редовете“, а креативността е заложена във всеки звук. През 2012г. издават първия си албум „Петилетка“.

>F.A.R.S.

Funаtic Adventures of Rhyme Sapiens – още едно класическо име в българския хип-хоп.

F.A.R.S. са артисти с огромен принос за роднатаoldschool сцена. Фънки бийтовете и спретнатите рими са типично в техен стил. Те правят своите първи рап-стъпки в студиото на Sniper,където записват

„На метри от земята“. През 2008г. основават лейбъла ILLmate.Зад гърба си F.A.R.S. имат3 самостоятелни албума и няколко съвместни компилации с останалите артисти от лейбъла.

La Dolce Vita!

На 26 април The Smugglers Collective, с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills, имат удоволствието да ви поканят в своята...

> X-Team

Български РАП в най-чистия му вид. Култът към хип-хоп, брейкденс и графити е силен елемент втворчеството на X-Team. Определят стила си като ъндърграунд хип-хоп, повлиян от класиците Wu-Tang, MosDef, DJ Premier и други големи имена от Ню Йорк през 80-те.

>Wosh& Feel

Скандални, провокативни, с чувство за хумор и неприкрита ирония.

Wosh& Feel са добре познати на българските фенове, както със самостоятелните си проекти, така и около участията си с хип-хоп бандата „The Top Stoppers“.

Дръм-енд-бейс парти №1 в света Hospitality пристига директно от Лондон

София става домакин на най-добрата марка дръм-енд-бейс събития в света – HOSPITALITY! Датата е 26-ти април, мястото е Зала 3 на Н...

Участие в BACK TO DA UNITY ще вземат още:

>MC’ s :

LAC, MD BEDDAH, SENSEI, NRG D, SO CALLED CREW, УМА И ДУМА, ALEXMALL&GEM

>DJ Support:

SKILL, XONIC, UNKLE BILLY

Най-добрите артисти на Shogun Audio и дебютният проект на Стефан Попов в Ялта

Този уикенд класираният на 25-то място в световната класация за най-добър клуб – YALTA, не само ще ни запознае с новия си проект ...

> Reggae artists:

JAHMMI YOUTH, CHIBOOK, KAPPA IRIE, WAR OF MASSES, EGOTRIP, BZD

Всички тези артисти ще изпълнят едни от най-емблематичните парчета в историята на българския хип-хоп и реге, за да насочат още веднъж вниманието на феновете към идеята, че музиката не е състезание, в което останалите участници трябва да бъдат конкуренти.

BACK TO DA UNITY отново събира рамо до рамо младите таланти и „старите кучета“ в BG рап-а, потвърждавайки основната идея, че винаги е по-дбре да споделяш отколкото да разделяш феновете на качествената музика.Събитието ще се проведе едновременно в двете зали на клуб

*MIXTAPE 5*. Билетите са вече в продажба, на цени от 10, 12 и15лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com