Броени часове до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV в "Арена Армеец"

2739
Броени часове до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV в "Арена Армеец"
Снимка: Rejoy

Броени часове ни делят до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV в петък 29 ноември, в зала “Арена Армеец”. Веселата банда да представи у нас най-известните си парчета и някои от новите такива, които ще влязат в предстоящия им нов албум, които пък излиза през януари догодина. Сред тях е и съвсем новата им обща песен с Manu Chao - “Cross The Line”, която вече е любима на феновете.

DUBIOZA KOLEKTIV се очаква да стъпят на сцената точно в 21.00 ч., а преди тях в 19.30 ч., шоуто ще открият македонците от dub reggae бандата Conquering Lion. Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 18.30 ч. Организаторите от Stroeja препоръчват на публиката да не идва в последния момент, за да бъде влизането удобно и комфортно. След голямото шоу  са обявени не едно, а две афтър партите – в клуб “Stroeja” и в клуб “Teрминал 1”. Организаторите уточняват, че музикантите са поканени и на двете места, а дали и кое точно ще предпочетат – скоро ще разберем J Важното е, че и в двата клуба музиката и настроението ще са съобразени и подчинени на голямото събитие в петък вечер.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV с подгряващи Conquering Lion на 29 ноември в “Арена Армеец” се продават с пълна сила ексклузивно в системата на Eventim.bg. Все още могат да се закупят и от: офис на Eventim на ул. “6-ти септември” 58, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“. Цената им е от 35 до 45 лв. според мястото в залата. Билети можете да поръчате ТУК.

Лица под 18 години ще влизат задължително с пълнолетен придружител, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук или да получи на входа.

Македонската банда Conquering Lion открива шоуто на Dubioza Kolektiv на 29 ноември в Арена Армеец София

Conquering Lion от Македония ще е подгряващата банда в концерта на DUBIOZA KOLEKTIV в София на 29 ноември! Седемте музиканта свирят на ...

Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

В България и по света DUBIOZA KOLEKTIV са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно бандата включва страната ни в турнетата си за пореден (6-ти) път. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com