Български звезди очакват с нетърпение мега събитието на MTV у нас (ВИДЕО)

7223
Български звезди очакват с нетърпение мега събитието на MTV у нас (ВИДЕО)
Снимка: Screenshot

Вълнението около провеждането на MTV Presents Varna Beach нараства бързо, след като много популярни личности в България се обединиха и изразиха подкрепата за проекта. На 15 юли MTV идва в България, за да осъществи музикално събитие от световна класа, което ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители. Събитието на живо ще бъде записано и излъчено по целия свят, популяризирайки Варна и България сред многобройната международна публика.

В навечерието на представянето на най-новия български екшън филм „Бензин“, който беше сниман във Варна, актьорът и режисьорът Асен Блатечки коментира: „България вече е утвърдена дестинация за заснемане на филмови продукции. С MTV Presents Varna Beach страната ни и Варна влизат и в световния календар на музикални събития! Горд съм, че България и Варна – Европейската младежка столица за 2017 г. са избрани за осъществяването на този проект и със сигурност ще бъда там на 15 юли!“.

Пламена Маринова: Варна е готова за най-грандиозното музикално събитие в България

Една чудесна новина зарадва всички, обичащи да купонясват - MTV обяви, че това лято ще осъществи MTV presents Varna Beach – гранд...

Един от главните актьори във филма „Бензин“, партньор на Асен Блатечки, е Калин Врачански. Калин за първи път коментира важността на организираното от MTV събитие в България: „Всички само сме гледали събития от мащаба на MTV Presents Varna Beach в чужбина. Сега имаме възможност да видим как се случват те и в България. 70 метрова сцена, топ изпълнители, много слънце и варненския плаж – очаквам ги с нетърпение! "Бензин" и MTV - Варна определено ще е най-горещото място това лято!“.

Първите международни изпълнители, потвърдили участието си на MTV Presents Varna Beach са Стийв Аоки (Steve Aoki), Горгон Сити (Gorgon City), Тайни Темпа (Tinie Tempah) и R3wire&Varski. Още световноизвестни изпълнители ще бъдат обявени през следващите седмици.

Важна част от проекта на MTV е подкрепата от страна на музикалната индустрия в България. „MTV Presents Varna Beach е сбъдната мечта за мен и няколко поколения българи! Това, че тази легендарна и успешна световна музикална медия стъпва на родна земя ме кара да вярвам, че шансът и възможността българска музика да достигне до целия свят са вече факт. Надявам се това да е само началото на една дългогодишна и успешна традиция за реализирането на подобни мащабни музикални проекти в България“, каза Поли Генова по повод събитието.

МТV разкри част от световните звезди, които ще пристигнат за грандиозното парти във Варна

Днес, MTV официално обявява първите изпълнители, които ще взривят сцената на варненския плаж по време MTV Presents Varna Beach – ...

Супер звездите на българската музикална сцена Павел и Венци Венц разбраха за проекта на MTV с официалното обявяване на събитието на 1 март. "Мечтата на всички ни е в България да се случват все повече неща като MTV Presents Varna Beach. Нямаме търпение да дойде 15-ти юли!", коментираха те.

Разбирайки важността на популяризирането на България в света, актрисата Луиза Григорова също изрази вълнението си от възможността да наблюдава това мащабно музикално събитие в България и международното му отразяване.

МTV Presents Varna Beach ще се провежда във Варна през следващите пет години. Иван Портних, кмет на Община Варна изрази силната си подкрепа за тази национална и международна инициатива: "Нямам търпение да видя най-голямата музикална сцена в България, която ще бъде изградена на 15 юли на плажа във Варна! Очаквам този проект да бъде енергията, която ще издигне нашия прекрасен град в класацията на топ дестинациите за фестивален и културен туризъм, особено за младите хора, особено в годината, в която сме Европейска младежка столица!".

Хиляди промо билети са вече продадени, откакто бяха пуснати в продажба преди седмица. Феновете все още имат възможност да грабнат билети с отстъпка, преди бройката да бъде изчерпана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com