Doreen – призрачната любовна песен на Lek City Case с премиера днес

1780
Doreen – призрачната любовна песен на Lek City Case с премиера днес
Снимка: Lek City Case

Днес в 11:00 е официалната премиера на третия сингъл и видео на саутърн рок бандата Lek City CaseDoreen излиза първо в YouTube тук и на живо, в бар Barabar в Бургас вечерта на 3 септември, където публиката ще може да гледа видеото в компанията на цялата група и актрисата в главната роля - Илиана Коджабашева. Гост водещ на парти премиерата в бара зад Летния театър в Бургас е Стефан Минчев. 

Bashmotion Infamous Video Atelier снима хипнотизиращото трето видео на Lek City Case във FABRICA 126 в началото на лятото на 2021 и бандата вече е готова да го сподели със света. След бунтовния и социален сингъл Head Error, е ред на Doreen. Това е любовна история с тъмни щрихи, в която има пожар, хлебарки, призраци от миналото и обсебваща любов, която те кара да излезеш вън от себе си и да се държиш екстремно и нетипично. Актрисата от Народния театър и много любими телевизионни продукции Илиана Коджабашева се превъплъщава в образа на Doreen – жената-вамп, която подмолно и красиво влиза под кожата на жертвите си, за да пали и разрушава съдби и …хм – барабани.  

Doreen е сериозно комбо от текст за съсипващата любов, изключително зарибяващ китарен риф и eфектно видео, което поставя Lek City Case стабилно на рок картата в страната. След премиерата на Doreen, на 4 септември (събота) Lek City Case свири в Русе за един от последните си летни концерти

Премиерата на DOREEN е на 3 септември, петък, в 11:00, като освен в YouTube канала на бандата: LEK CITY CASE, вече можете да го чуете във всички популярни аудио стрийминг платформи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com