МТV разкри част от световните звезди, които ще пристигнат за грандиозното парти във Варна

2569
МТV разкри част от световните звезди, които ще пристигнат за грандиозното парти във Варна
Снимка: MTV

Днес, MTV официално обявява първите изпълнители, които ще взривят сцената на варненския плаж по време MTV Presents Varna Beach – най-мащабното музикално събитие през 2017 г. в България. Това невероятно събитие на живо ще бъде записано и излъчено многократно в мрежата на MTV по целия свят.

С обявяването на първите изпълнители, вълнението на публиката и активността на потребителите в социалните мрежи в България нараства с всеки изминал момент. Steve Aoki, Tinie Tempah, Gorgon City, R3WIRE&Varski и Поли Генова са първите артисти, които ще вземат участие в MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

MTV e развълнувана да потвърди, че Стийв Аоки ще участва на живо в MTV presents Varna Beach на 15 юни. Това е първият път, когато Стийв Аоки ще пуска музика в България и е сигурно, че ще направи невероятно шоу на изключителната MTV сцена. Стийв Аоки е световна звезда, номиниран за наградите Грами, известен като един от най-неуморните артисти. Той е избран за Най-добър DJ на Америка. През 2014 г. албумът на Аоки "Neon Future I", част от който е и златният сингъл “Delirious (Boneless)” с участието на Chris Lake&Tujamo, feat. Kid Ink се изкачи до номер 1 в класациите за Dance/Electronic музика. Съвсем скоро той пусна и невероятния сингъл "Just Hold On", общ проект с Луиз Томлисън от One Direction.

Фантастичната лятна група от изпълнители на MTV Presents Varna Beach се допълва с потвърждението за участие на Тайни Темпа на 15 юли. Неподражаващият парти стил на Тайни Темпа в разбиващия класациите "Not Letting Go", направи песента седмия му хит номер 1 във Великобритания.

Тайни Темпа добива известност през 2010 г., когато дебютният му сингъл "Pass Out" достига номер 1. Още зашеметяващи хитове следват и оформят достигането за втори път на първо място, както и пробив на американска сцена с парчетата "Written in the Stars", "Frisky", "Miami 2 Ibiza", "Invincible" and "Wonderman". Всички те са част от дебютния му албум "Disc-Overy", който се изкачва директно на първа позиция. През април 2016 г. Тайни отново щурмува класациите с "Girls Like", където участва и Зара Ларсен и продава над 500 000 копия.

Това ще бъде най-голямото участие на Горгон Сити. Феновете със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена. След излизането на албума "Sirens" Горгон Сити се сдобиват със слава и признание. Вдъхновяващи парчета като "Imagination", "Ready for Your Love", "Go All Night", "Unmissable" и "Here For You" се превръщат в удивителни хитове в класациите, звучат във всички световни клубове и вдъхновяват цяло поколение младежи.

Пламена Маринова: Варна е готова за най-грандиозното музикално събитие в България

Една чудесна новина зарадва всички, обичащи да купонясват - MTV обяви, че това лято ще осъществи MTV presents Varna Beach – гранд...

Club MTV! R3WIRE&VARSKI, още едни изпълнители, които за първи път ще посеят България. Благодарение на своята страст към музиката, обединяват сили през 2010 г., бързо се сработват и се превръщат в едно динамично дуо, което подлудява публиката.

Талантите им не остават незабелязани и през 2011г. Ministry of Sound ги наема да оглавят новия им студентски проект "Unitrash“. През 2013 г., след две изключително успешни години с национални и международни участия, R3WIRE&VARSKI са избрани от MTV да се присъединят към новия им екип, за да се превърнат в музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на MTV “CLUB MTV“.

MTV обявява и първия български изпълнител, който ще участва на MTV Presents Varna Beach – това е талантливата Поли Генова. Тя беше българският представител на Евровизия, като нейната песен бе класирана на престижното четвърто място в конкурса. Това е и най-високото място, което родна звезда е достигала на това международно музикално събитие. Песента на Поли “If Love Was a Crime“ заема първо място и в българските музикални класации. В момента тя е треньор в популярното телевизионно шоу "Гласът на България“, като освен това има многобройни телевизионни музикални участия.

MTV Presents Varna Beach ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Ранните билети ще бъдат пуснати в продажба на 31 март 2017 г., в 10.00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com