Пускат извънредни 500 билета за концерта на ЛЮБЭ

1613
 Пускат извънредни 500 билета за концерта на ЛЮБЭ

Огромен е интересът към предстоящия грандиозен концет на руските звезди ЛЮБЭ, който ще се проведе на 10 декември в столичната Арена Армеец. За впечатляващото събитие са останали ограничено количество билети и поради тази причина хитовата група реши да подари собствените си места на българските фенове. Допълнителните 500 билета са в продажба от днес в мрежата на Eventim на цени от 30 до 70 лева.

Легендарните музиканти споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика и обещават да изпълнят всичките си най-големи хитове след по-малко от две седмици. Меломаните ще чуят както “Давай За”, “Комбат”, “Солдат” и “Там за туманами”, така и “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции. Именно, за да могат колкото се може повече фенове да видят любимците си на живо, ЛЮБЭ решиха да се откажат от местата, които по договор се пазят от организаторите за мениджмънта им.

Вокалистът на ЛЮБЭ Николай Расторгуев черпи вдъхновение от легендите Бийтълс

Не коя да е, а една от най-великите групи в световната музикална история Бийтълс е извор на вдъхновение за вокалиста на ЛЮБЭ Николай Ра...

Това ще бъде и последната възможност за закупуване на пас за едно от най-очакваните музикални събития у нас. Шоуто е на 10 декември в Арена Армеец, а билети могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатор на събитието е MOKO Solution. Актуална информация за концерта, можете да намерите и на страницата на официалното Facebook събитие - Любэ / The Best of / 10 December 2016 /Arena Armeec.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com