VERIDIA се присъединяват към европейското турне на Evanescence

3745
VERIDIA се присъединяват към европейското турне на Evanescence
Снимка: KEY Events&Communication

Двукратните носители на Grammy EVANESCENCE избраха алтернативната крисчън-рок банда VERIDIA да открива голямото им рок шоу във всяка от 11-те държави, включени в европейската им  обиколка за 2019 г. София ще ги посрещне за първи път на 11-и септември в Арена Армеец, а преди това двете банди ще забият в Швейцария, Италия, Чехия, Словакия и Унгария.

VERIDIA имат зад гърба си вече 6-годишна история, а през 2016 г. е първият път, в който придружават EVANESCENCE на тогавашното им турне, предшестващо грандиозния Synthesis Live Tour. Бандата от Нашвил (Тенеси) влага много в откриването на собствения си стил, който е оценен високо още след издаването на двата им краткосвирещи албума от 2014 и 2015 г. В края на 2018 г. излиза и дебютният им дългосвирещ албум „The Beast You Feed“, а освен, че са избрани за редица фестивали, бележат успех и в класациите, като песента им We Are the Brave оглавява Billboard в секцията най-добра крисчън-рок песен.

След като през май обиколиха Северна Америка, EVANESCENCE отново започват серия от концерти. Първият е на 17.07 в Милуоки, а следващите дати са в Канада и Великобритания. За разлика от последните две години, в които бандата се изявяваше заедно със симфоничен оркестър, тазгодишното турне се придържа към оригиналното рок звучене, спечелило на бандата грандиозен успех и милиони фенове по целия свят.

Наскоро вокалистката на групата, Ейми Лий, сподели в интервю, че междувременно EVANESCENCE започват работа и по нов албум, който се надяват да успеят да издадат през следващата година.

EVANESCENCE идват за първия си самостоятелен концерт у нас по покана на Keen Acts. В София ще ги видим в оригинален състав:  Ейми Лий – вокал, пиано; Тим Маккорд – бас китара; Уил Хънт – барабани, Трой Маклохорн – китара, беквокали; Джен Маджура – китара, беквокали. Концертът обещава над 90 минути с най-големите хитове на групата, сред които Bring me to Life, My Immortal, Going Under и много други в оригиналното им рок звучене.

Билети за EVANESCENCE на 11-и септември в Арена Армеец са достъпни на цени от 70 до 90 лв. в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, билетен център НДК, магазини „НА ТЪМНО“. В продажба са и ограничено количество ВИП пакети. Правостоящите места за концерта са на изчерпване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Сопраното Фатма Саид изправи публиката на крака по време на първия си концерт в България

Рок симфония "Simply the Best" с песните на Тина Търнър на 3 юни в зала 1 на НДК

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха лятно турне

Група ALI обяви два нови концерта - в Пловдив и София

Легендарният китарист Ингви Малмстийн ще свири в Пловдив през юни

Piranha и Goliath се присъединяват към концерта на Brujeria в "Маймунарника"

Емели Санде с първи концерт в България

Дивата на Скандинавия - Елза Драйзиг, с първи концерт в София

Един от най-великите съвременни пианисти - Сергей Бабаян, с концерт с оркестър "Кантус Фирмус"

Шведските легенди ABBA ще получат Рицарски орден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com