X
 
 

Расист и ксенофоб ли е Валери Симеонов или просто каза истината за ромите със силни думи?

177222 20
Расист и ксенофоб ли е Валери Симеонов или просто каза истината за ромите със силни думи?
Снимка: БГНЕС
Изказването на Валери Симеонов относно ромския етнос и механизмите, с които той е привлечен от ДПС, предизвика буря дискусия в политическото, а и не само, пространство. Отношение взе дори американското посолство, което застана на позицията, която прокламира и ДПС.

Расист ли е лидерът на НФСБ? Ксенофоб ли е? Или обрисува грозната реалност с твърде силни думи, които да поразбудят обществото за отколешен и много сериозен проблем, даващ основна насока за развитието на държавата ни? Какво мислите Вие, уважаеми читатели - заявете Вашата позиция!

Колко време ще изкара правителството?

България вече има работещо правителство, но балансът в него е много крехък. От една страна е Реформаторският блок, който страда отдав...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 16 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  ЩЕ ПОВЯРВАМ И НА МЕСТА, НА ВОЛЕН И НА СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНОВ, КОГАТО ВИДИМ, ЧЕ СА НАПАРАВИЛИ НЕЩО ПОЛЖИТЕЛНО, И ТОГВА ЩЕ ИМАТ ПРАВО ДА УПРЕКВАТ ДРУГИЯ.КАКВО КАЗВА НАРОДА , С ПРЯДНЯ/ ПРИКАЗКИ/ БОЯ НЕ СТАВА, ПО МАЛКО ДА ГОВОРЯТ, А ПО ГОЛЯМИ ГРИЖИ ДА ПЛАГАТ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ.С ВИСОКОПАРНИ РЕЧИ НИКОГО НЯМА ДА НАХРАНЯТ. ПО ДЕАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ , МЕСТАН В САРАИ, ВОЛЕН С ПУРА И УИСКИ В ЛУКСОЗНИ НОТЕ виж още ›› ЛИ, СИМЕОНОВ С СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ВСИЧКИТЕ ЧЕНГЕТА.КАК ДА ИМ ПОВЯРВАМЕ.
 • Анонимен 15 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Изказването на Симеонов е перфектно.Трябва да продължи в същия дух с по-конкретни предложения като това на номер 7.
 • сто 14 сто преди 5 години Профил на трол?
  Не бива да се дразним ако някой е изразил мнението си по ставащото в държавата.Това е повод да се прогледне и да се констатира , че действително ДПС турцифицира и ислямизира циганското-ромско малцинство защото открива свободен електорат и така си увеличава избирателите. Нито държавата нито църквата прави нещо за да се привлече това население или поне част от него в християнско вероизповедание и бъ виж още ›› лгарски ценности. От друга страна , жалко , че държавата- политиците допускат нарушаване на конституцията от ДПС ....
 • Анонимен 13 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Симеонов каза ,че ЦАРЯТ Е ГОЛ! Възстановете строителни войски,за да се научат крадльовците на занаят и да има кой да действа при бедствията и авариите,а не да се разчита на доброволци и случайности! Пък службата я наречете с каквото си име искате!Иначе нито искат да учат,нито да работят!Безусловно паразитно племе,което ще изгони и последните читави българи от виж още ›› държавата.Ще останат само цигани и депутати в тази сбъркана комунистическа лодка, с име БЪЛГАРИЯ!
 • Анонимен 12 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  В Уикипедия има цяла статия със заглавие \"Антициганизъм\". В нея става ясно, че през историята циганите са били гонени от много държави, така че да, Валери Симеонов е прав в случая.
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  В много старинни български народни песни циганите са отрицателен персонаж, който извършва предателства и жестокости
  : 2 !
 • Анонимен 11 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  TOY E NAYGOLEMİYA PROSTAK NEGRAMOTEN UJ POLİTİK TOY ZA NİŞTO NESTAVAMAYKAMU...............
 • томтом 10 томтом преди 5 години Профил на трол?
  Правилно анализира ситуацията г-н Симеонов. Все някой трябва и това да направи и да обясни на българите, дългосрочните политически ходове на лидера на ДПС г-н Доган. Време е, всеки да разбере политическата реалност в България, и да осмисли своите действия и поведение за просперитет на България, а не на някоя партия.
 • Анонимен 9 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  тежко ще е раздялата на симеонов с властта
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Като гледам минусите си правя извода,че или много цигани и фенове на ДПС, четат тука или е пълно с тролове .
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Да приложим адаптирано модела на прибалтийските държави и никой не нададе вой, че се нарушават ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА на рускоговорящите : 1) средното образование да стане задължително. Сега е основното 2) избирателните списъци да се изготвят на база ЛИЧНАТА регистрация от всеки потенциален избирател 3) за да се регистрираш като избирател си длъжен да представиш следните документи: - лична карта или виж още ›› международен паспорт; -ДОКУМЕНТ/ДИПЛОМА за завършено основно/средно образование Всеки, който не отговаря на изискванията-губи правото си да гласува Права ДА, но само за този, който си изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ! ! ! Крайно време е да почнем да цитираме АПОСТОЛА Левски точно : В България всички ще са равни,"но само тези, които припознаят БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ КАТО СВОИ" ! ! !
Нагоре
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...