Професионалист е убил шефа на кабинета на пазарджишкия кмет

20229
Професионалист е убил шефа на кабинета на пазарджишкия кмет
Снимка: БГНЕС

Убийството на шефа на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова е извършено от професионалист, става ясно от информация на разследващите.

Стоянова е била причакана в дворчето на кооперацията, в която живее. Докато е слизала от джипа си, тя е държала букет цветя в едната ръка, тъй като е била и ключовете за апартамента си. Убиецът я прострелва с два куршума в главата, като е използвал заглушител.

Убиха шефа на кабинета на кмета на Пазарджик

Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов - Татяна Стоянова, е простреляна смъртоносно пред дома си, предаде БГНЕС. Пол...

Полицията работи по три версии, първата от които е икономическа, втората е политическа, а третата – интимна ситуация. Икономическата версия е за провалена сделка, в която Стоянова е участвала и е допринесла за провала

Пред Нова телевизия съседи на Стоянова я описват като много отзивчив човек. Има обаче съмнения, че тя е харчила повече, отколкото е печелила официално. Заплатата ѝ е била около 700 лева, но е имала луксозен джип и си е купил нов апартамент в новопостроена кооперация. Стоянова е работила с кмета на Пазарджик Тодор Попов от 10 години, а на полицията не е известно тя да е била заплашвана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пазарджик