2 РПУ-та в Пловдивско са с нови началници

23013
2 РПУ-та в Пловдивско са с нови началници
Снимка: БГНЕС

Нови началници на две районни полицейски управления са назначени в Пловдив и региона.

Директорът Пламен Узунов представи днес пред личния състав новите началници на Второ РУ "Полиция" - Пловдив Димитър Балев и на РУ "Полиция" - Труд Ивайло Минев. Те са назначени със заповед на министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов.

Откриха корозирал снаряд в Пловдив

Корозирал снаряд бе намерен вчера при изкопни работи край Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина в Пловдив. След получаване на сиг...

Димитър Балев е досегашен началник на РУ "Полиция" - Труд, а Ивайло Минев от 2010 г. е начело на отдел "Криминална полиция". Информацията съобщи ОД на МВР в Пловдив.

За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в Министерството на вътрешните работи двамата са награждавани многократно.

Минев е завършил висше образование в ПУ “Паисий Хилендарски”. През 1991 година започва работа в пловдивската дирекция на МВР и е преминал през всички нива на професионално израстване. От 1998 година е служител в група “Издирване и футболно хулиганство” в отдел “Криминална полиция”, която през 2010 година оглавява.

Същевременно през 2000 година Балев е завършил Академия на МВР и е назначен на работа във Второ РУ “Полиция” – Пловдив. В периода 2005 – 2010 година е служител в регионалното звено “БОП”. След това оглавява сектор “Криминална полиция” в Трето районно управление в Пловдив. На поста началник РУ “Полиция” – Труд е от 2013 година.

Неизвестен помете пешеходец в Пловдив и избяга

Тежък инцидент стана късно снощи в пловдивския район "Южен". 55-годишен пешеходец е блъснат на булевард "Акад. Петър Динеков", а злосто...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com