X
 
 

Цар Киро с четвърти инфаркт в болницата

4237 1
Цар Киро с четвърти инфаркт в болницата
Снимка: Божилова
Днес Кирил Рашков е настанен в клиниката по инвазивна кардиология на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, какво е точно състоянието му, не е ясно, няма и да се разбере, защото той е забранил да се дава информация на медиите. Това е четвъртият инфаркт на цар Киро, той неколкократно постъпва в болница, претърпя и сърдечна операция в Париж преди две години. 

Преди седем години Кирил Рашков лежа в Пловдивския затвор за закана за убийство, а само девет месеца по- късно той бе арестуван в центъра на Пловдив до хотела си. Тогава при обиск в джипа му бяха открити 500 грама живак, пренесени от него от Турция. През 2016 година Специализираният наказателен съд му даде присъда 2 години затвор и 10 000 лв глоба по това дело.

Цар Киро ще бъде съден за контрабанда на живак

Днес в Пловдивския военен съд ще се гледа делото за контрабанда на силно токсично вещество срещу Кирил Рашков, който е обвинен и за пр...

В началото на 90-те нелегалните работилници за алкохол на цар Киро бяха затваряни в едно пловдивско село, за да изникнат отново в друго. Голямо количество безакцизен алкохол бе открит в склада на Билкокооп в Пловдив. По- късно -през 2014 година фамилията му бе прогонена, а къщите му в село Катуница бяха опожарени, повод за войната, обявена от населението, бе смъртта на младо момче, убито от негови хора. Криминалното досие на цар Киро е богато още отпреди 1989-та година, самообявилият се за монарх Кирил Рашков е свързван и с няколко взрива.  

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално