Д-р Невен Енчев ще получи благодарствен диплом за съпричастността си към пострадалите в Мизия

7981
Д-р Невен Енчев ще получи благодарствен диплом за съпричастността си към пострадалите в Мизия

Благодарствената церемония по повод хуманитарна акция „Топло сърце“, част от кампанията „Направи добро“ в помощ на пострадалите от наводнението в Мизия и в с. Крушовица, ще бъде утре в столичен хотел. Това съобщиха от фондация „Качество на живот“, чийто председател д-р Невен Енчев е един от големите спомоществователи, съдействали за справяне с последиците от тежкото бедствие.

Церемонията е инициирана от Посолството на Държавата Израел, Организацията на евреите в България „Шалом“ и Община Мизия. На нея ще присъстват вицепремиерът Ивайло Калфин и кметът на Мизия д-р Виолин Крушовенски.

Д-р Невен Енчев няма да се кандидатира за кмет засега

Няма да влизам в политиката засега, заяви мениджърът на болница „Медлайн” д-р Невен Енчев, опровергавайки слуховете, че иск...

Целта е да се изрази огромната благодарност на пострадалите от двете населени места към организаторите на акцията и към бизнесмените, партньори на кампанията, без чиято подкрепа нейното осъществяване би било невъзможно. Дарителите ще получат благодарствени дипломи, а посланикът на Израел Шаул Камиса Раз ще бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Мизия“.

От името на спомоществователите на церемонията ще говори д-р Невен Енчев, мениджър на болниците „Медлайн“ и „Централ Хоспитал“. Той беше един от най-големите спонсори за пострадалите и лично подари на първокласниците от основно училище „Цанко Церковски“ в Мизия раници, учебни пособия и книги. Малчуганите от двете детски градини в Мизия и в с. Крушовица получиха от здравния мениджър повече от 30 кашона с детски играчки. Малки и големи деца от общината бяха зарадвани с огромни количества лакомства. По време на акцията, проведена през септември 2014 г., лекари от двете лечебни заведения направиха безплатни консултации и  лабораторни изследвания на хората. 

Д-р Енчев ще сподели на церемонията, че като председател на Израелско-българския институт и на фондация „Качество на живот“ е продължил хуманитарната си дейност и в Пловдивския регион, като е организирал поредица от безвъзмездни прегледи за пациенти, а в петък раздава на нуждаещи се безплатен топъл обяд. Всеки, който има възможност, трябва да помага, добро трябва да се прави винаги, заявява непрекъснато известният здравен мениджър. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com