Едно от най-значимите маркетинг събития за годината се проведе в Пловдив

1204
Едно от най-значимите маркетинг събития за годината се проведе в Пловдив
Снимка: Ganbox

На 30 ноември и 1 декември се проведе двудневното събитие Digital4Plovdiv 2019  - годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия. Събитието беше проведено в Конгресния център на Международния панаир Пловдив, като за четвърта поредна година се събраха заедно едни от водещите маркетинг експерти в страната.

Какво се случи на събитието Digital4Plovdiv през 2019?

През двата дни събитието беше посетено от над 650 души, като едновременно в две зали, лекции изнесоха над 50 лектора. Темите бяха в две основни направления: маркетинг и онлайн търговия. Имаше и множество дискусионни панели, на които бяха разгледани над 28 реални казуса (Case study) от практиката и техните решения. Посетителите имаха възможността да се запознаят с лекторите и да им зададат своите въпроси. Участвата и 20 изложители, представители на бизнеса, които имаха свои бизнес щандове.

Вечерта между двата дни на събитието, на официална гала вечеря се проведе и Digital Stars - конкурс за най-добри млади дигитални маркетолози на България 2019 г. След оценки на жури, бяха раздадени награди в няколко категории.

Основни теми на събитието

По време на събитието участниците имаха възможността да се запознаят с интересни бизнес проблеми от практиката и да участват активно с въпроси в дискусии с повечето топ специалисти.

Първият ден беше с основен фокус онлайн маркетинг  и бяха изнесени лекции в областите: SEO, PPC, инфлуенс маркетинг, маркетинг със съдържание, социални мрежи и видео маркетинг.

Акценти от ден първи

Един от водещите SEO експерти в България, Георги Стефанов - основател на  SEO агенция Ganbox, изнесе интересна лекция на тема "Как се индексират 6 милиона продукта на онлайн магазин в Google", след това се проведе дискусионен SEO панел, с активното участие на публиката. SEO експертите Георги Стефанов, Теодор Захариев  и Славчо Панов, отговаряха на въпроси на хора с реални техни казуси.

Георги Стефанов

Известният инфлуенсър и диетолог д-р Енджи Касабие изнесе лекция на тема “Инфлуенс маркетинг - Как да бъдем истински в Инстаграм”.

Д-р Енджи Касабие

Вторият ден беше посветен на новостите в електронната търговия. Лекторите обсъдиха важни теми като: платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации (Н-18, GDPR), иновации в онлайн търговията и др.

Акценти от ден втори

Пепа Драгоева, Стефка Георгиева и Станислава Симидчийска участваха в дискусионен панел на тема маркетинг със съдържание, на който активно отговаряха на въпроси от публиката, свързани със създаване на атрактивно текстово съдържание за онлайн магазини и бизнес сайтове.

Новият формат на канференцията с отговаряне на въпроси от публиката е нещото, което впечатли посетителите и доведе за доброто настроение и приятна атмосфера, през двата дена на събитието.

Маркетинг събитието Digital4Plovdiv

През последните четири години Digital4Plovdiv се утвърди като успешен форум за иновации в бизнеса и обмяна на идеи и предлага страхотни възможности на всички свои посетители. Събитието е подходящо и много полезно за собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри и специалисти по маркетинг. Те имат възможност да създадават важни бизнес контакти и ценни партньорства. Собствениците на бизнес имат възможност да получат нови знания и да бъдат консултирани от доказани професионалисти в сферата, с помощта на които да развият още по-добре своя бизнес и да увеличат своите продажби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com