Раздадоха за отрицателно време бюлетините за втория тур на изборите в Пловдивско

4261
Раздадоха за отрицателно време бюлетините за втория тур на изборите в Пловдивско
Снимка: БГНЕС

"За по-малко от два часа днес разпределихме и раздадохме всички бюлетини за предстоящия втори тур на местните избори в неделя – 1 ноември", съобщиха от Областна администрация в Пловдив.

Както и за първия тур, проведен на 25 октомври, камионът с бюлетините пристигна запечатан с индивидуална пломба с номер, разпломбирана от изпълняващият длъжността главен секретар на Областна администрация в присъствието на упълномощените представители на Общинските избирателни комисии от областта.

ЦИК: Гласоподавателите трябва да получат пълния набор от бюлетини

Поради проблем с претоварване на сайта на ЦИК все още няма данни за избирателната активност. Това каза Цветозар Томов, говорител на ЦИК...

В 13 от общо 18 общини от област Пловдив ще се гласува на балотаж за избор на кмет на общинския град, а в Пловдив на балотаж се явяват и кандидатите за кметове на шестте района на града, допълва Topnovini.bg.

На първи тур бяха избрани кметовете на общините Кричим, Марица, Лъки, Раковски и Садово.

В община Асеновград балотажи ще има и в кметствата: Козаново, Леново, Нареченски бани, Бачково, Новаково, Стоево, Тополово и Долнислав. В община Брезово в кметствата на Върбен, Чоба, Борец, Стрелци. В община Калояново в кметствата: Ръжево Конаре, Сухозем, Долна махала, Главатар, Ръжево и Житница. В община Карлово в кметства: Христо Даново, Войнягово, Васил Левски, Ведраре, Розино, Слатина, Столетово, Баня, Бегунци, Иганово и Дъбене.

В община Лъки в кметството на с. Белица. В община Марица в кметствата: Манолско Конаре, Войводиново, Радиново, Строево, Труд, Крислово, Маноле, Ясно поле, Войсил, Рогош, Бенковски и Калековец. В община Първомай в кметствата: Брягово, Виница, Градина, Драгойново, Буково, Бяла река, Караджалово и Дълбок извор. В община Раковски - в Чалъкови и Белозем. В община Родопи в кметствата: Храбрино, Марково, Брестник, Първенец, Ягодово, Цалапица, Браниполе, Брестовица, Устина. В община Садово в кметствата: Поповица, Милево, Караджово. В община Съединение в кметствата: Правище, Церетелево, Драгомир, Любен. В община Хисаря в кметствата: Красново, Паничери, Ново Железаре, Старосел. В община Стамболийски в кметствата: Куртово Конаре, Триводици и Ново село.

Казанлъшката прокуратура образува досъдебно производство за намерени образци на бюлетини

278 образци на бюлетини са открити от полицията в кметството в село Габарево след подаден сигнал от секретаря на община Павел баня. Рай...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com