Строят 3 нови фитнеса на открито в район "Централен" в Пловдив

22072
Строят 3 нови фитнеса на открито в район "Централен" в Пловдив

Три фитнес площадки ще бъдат изградени в район „Централен” в Пловдив. Това съобщи кметът на района Райна Петрова на първата копка на едно от съоръженията, намиращо се в парк „Рожен”.

В зелената площ между блоковете до моста на бул. Васил Априлов” ще има три фитнес уреда, между които лост и успоредка. Други две спортни площадки ще бъдат изградени на ул. „Капитан Райчо” до магазин „Гранд” и в кв. „Съдийски”. Освен фитнес уреди, на новите площадки ще бъдат поставени пейки и кошчета за боклук, информира Радио Пловдив.

Студена бира утолява жаждата след фитнес

Бирата след тренировка е много по-ефективно средство от питейната вода за утоляване на жаждата и хидратацията на организма. Въглехидра...

Стойността на новите фитнеси е между 6 и 8 хиляди лева на съоръжение. Сумите са осигурени от бюджета на района. Кметът Петрова съобщи още, че по настояване на родители, нова детска площадка ще бъде изградена на ул. „Бузлуджа”.

В последните месеци в район „Централен” са направени и три нови фонтана - в градинката на ул. Родопи”, на площад „Кочо Честименски” и в зелените площи до бул. „Свобода”, където вече беше изградена спортна площадка с фитнес на открито.

Петрова отчете стойността на ремонтите в „Централен” от началото на годината. Сумата възлиза на 91 хиляди лева, като в нея влиза и изграждането на три паркинга.

Новата строителна програма на „Централен” е на стойност 300 000 лева и предстои нейното стартиране.

Правят фитнеси на открито в София

"14 нови фитнеси на открито ще бъдат изградени в София", съобщи пред журналисти зам.-кметът на Столична община Тодор Чобанов, предаде...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com